Hétvégi pihenés a Jeseník-hegységben

A Jeseník-hegységben aktív pihenést és zavartalan kikapcsolódást egyaránt élvezhet a természet szívében. Töltsön el egy hétvégét a Jeseník-hegységben, és fedezze fel ennek a helynek a varázsát!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Fedezze fel a legmagasabb morva-sziléziai hegyek egyedülálló vad természetét, valamint Csehország legtisztább levegőjét. Várja ez a hegyi paradicsom számos természeti, és történelmi kincsével. Nyáron több száz kilométernyi kijelölt túra- és kerékpárútvonalon csodálhatja meg a Jeseník-hegység szépségét. Télen a hó szerelmeseit a híres síközpontok vonzzák. De találnak itt gyógyfürdőket és kulturális emlékeket is. Jeseníkben mindenki számára van valami! Látogasson el erre a mesés vidékre egy hétvégére és ismerje meg maga is a sokszínűségét.

Hová menjen egy hétvégére Jeseníkyben?

A Jeseníky-hegység azon hegyvonulatok közé tartozik, amelyeket még nem fedeztek fel a turisták, így a helyi túraútvonalakat nagy valószínűséggel magadénak tudhatja. Ha a gyönyörű természet szívében való elmélkedéshez és kikapcsolódáshoz a szálloda wellness-részlegét is hozzáadjuk, akkor még egy rövid tartózkodásból is úgy tér majd haza, mint aki teljesen újjászületett.

Ha Ön a kikapcsolódás igazi rajongója, akkor talán érdekli egy, a Jeseníky-hegységben eltöltött wellness pihenés kezelésekkel megbolondítva.

Családi hétvégére utazik a Jeseníkbe? Akkor ajánljuk figyelmébe azon szálláshelyeinket, ahol gyermekei ingyenesen szállhatnak meg Önnel. A megspórolt pénzzel aztán néhány finomsággal vagy egy szép szuvenírrel teheti még élvezetesebbé a nyaralását!