Last minute ajánlataink gyógyfürdők közelében

Egy wellness-nyaralás a legjobb dolog, amit az egészségéért tehet. Bár a népszerű fürdővárosokban a szállodai kapacitások korlátozottak, még mindig rengeteg vonzó ajánlatot kínálunk a last minute gyógyfürdős üdülések keretében. Ne várjon tovább, foglaljon egy pihentető last minute üdülést!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


Jutalmazza meg magát a fárasztó munkanapok után egy jól megérdemelt gyógyfürdős pihenéssel. A medencék, a szaunák, a kényeztető masszázsok és kezelések mind csak Önre várnak. Nincs más teendője mint válogatni a last minute gyógyfürdős ajánlataink között, hogy megtalálja a tökéletes szálláshelyet.

A legjobb last minute ajánlatok gyógyfürdők közelében

A hazai turizmus egyik legfontosabb tartópillére a kiemelkedő gyógyfürdő kultúra, így ha a Travelking weboldalán is számos remek ajánlat közül választhat. Fedezze fel az olyan híres fürdővárosokat mint Budapest, Eger vagy Hévíz és élvezze, hogy a felejthetetlen élmények átélésén túl a last minute kedvezményeknek köszönhetően a pénztárcájával is kíméletes lehet.

Ha nem fél külföldre utazni, akkor a csehországi gyógyfürdőket ajánljuk figyelmébe. Ezek közül kiemelkedik a híres fürdőháromszögben található Franzensbad, Karlovy Vary és Marienbad. Bármelyik mellett teszi le a voksát, számíthat a gyógyító hatású termálvízre, a világszínvonalú szolgáltatásokra illetve a kényeztető kezelésekre is. És nem szabad elfeledkezni a lenyűgöző oszlopcsarnokokról sem, ahol meg is kóstolhatja föld mélyéből feltörő csodás hatású termálvizet.