Nyaralás gyerekekkel Szlovákiában

Nem is kell olyan messzire mennie a tökéletes nyaralásért. Szlovákiai szomszédaink rengeteg természeti és kulturális kincset rejtenek, amelyek biztosítják, hogy Ön minden igényt kielégítő, csodálatos üdülést élvezhessen. Hegyi panorámák, történelmi városok, helyi gasztronómia és kulturális rendezvények. Bárhogyan is tervezi meg szlovákiai nyaralását gyermekeivel, egy biztos - csodálatos élményekkel telve tér vissza.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 113 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat


Lehet, hogy Szlovákia kicsi, de annál nagyszerűbb kalandokat kínál. Ráadásul ez a gyönyörű ország tökéletes a gyerekekkel való nyaraláshoz is. Nyári és téli tevékenységek sokasága várja Önöket, amelyekben kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. Természeti gyöngyszemek váltakoznak a kulturális kincsekkel, a hab a tortán pedig a hagyományos szlovák gasztronómia, amely igazán leveszi majd a lábáról. Na mit gondol, meghoztuk a kedvét, hogy ellátogasson szomszédainkhoz?

Aktív nyaralás gyerekekkel, Szlovákiában is

Az első számú látnivaló a szlovák természet, amely csodálatra méltó. Első hallásra mindenkinek a Tátra jut eszébe, ahol nyáron túrázhat, télen pedig a sípályákat hódíthatja meg. A gleccsertavakkal, sziklás hegycsúcsokkal és illatos tűlevelű erdőkkel teli érintetlen táj mosolyt csal az ember arcára és lelkét megtölti békével. Választhat rövid és hosszú túrák és séták közül, amelyek a hegy lábánál indulnak. A szlovákiai aktív nyaralás gyerekekkel igazi élvezet lesz, de számíthat arra, hogy alaposan meg fogja izzasztani.

Azonban nem a Tátra, Szlovákia egyetlen olyan része, amely ezt a tiszta természetet kínálja. A Liptói régióban is mesés kikapcsolódás várja. Ez a gyönyörű zöld régió tökéletes hely a gyermekes családok számára. A festői helyi táj és a nyilvánosan látogatható barlangok vagy a középkori várak romjai is rabul ejtik majd a szívét. Télen pedig a tökéletes sífutópályákat hódíthatja meg.

Ha a múlt emlékeit kutatná a szlovákiai városokban, akkor látogasson el a modern Pozsony, a történelmi Komárom, vagy a festői Nyitra városába, ahol kellemes hangulat, jó ételek és barátságos emberek várják majd.

Vízi élmények Szlovákiában

Szlovákia déli részét termálforrások jellemzik, amelyekkel kényeztetheti magát a helyi gyógyfürdők egyikében. A leglátogatottabb szlovákiai wellness gyógyfürdők közé tartozik Bellegszencse, Dunaszerdahely vagy Komárom városában található. Pihenjen itt a gyönyörű és békés környezetben, és töltődjön fel a forró és gyógyító vízben.

Választhat fürdőhöz kapcsolódó szállást, pezsgőfürdővel vagy szaunával. Vagy válasszon személyesen ellenőrzött szállásaink közül, és legyen biztos a kényelemben és a minőségi szolgáltatásban, amely a gyógyfürdőkben várja. A gyermekek számára is rengeteg látnivaló áll rendelkezésre, akik a víziparkban élvezhetik a csúszdákkal ellátott kültéri medencéket vagy a szálloda gyermeksarkában is jól szórakoznak majd.