Szállások a Jeseník-hegységben két fő részére

Szeretné a gyönyörű természetben pihenni, miközben feltöltődik a friss levegőn? Látogasson el másodmagával a Jeseník-hegységbe, és fedezzék fel együtt a morva-sziléziai határ szépségeit.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat


Ha szeretné élvezni a csodálatos természetet és nyugalmat a turisták tömegei nélkül, Jeseník a megfelelő választás lesz. Ráadásul a Morvaország és Szilézia határán fekvő hegyvidéki régió már régóta büszkélkedhet Csehország legtisztább levegőjével. Nyáron több száz kilométernyi kijelölt túraútvonal vezet Jeseník legszebb helyein keresztül. Télen a Jeseníky-hegységet sífutó síléceken vagy a modern síközpontok lejtőin hódíthatja meg. Fedezze fel ezt a kevésbé ismert, mégis kivételesen szép régiót egy kétszemélyes nyaralás során a Jeseníky-hegységben.

Egy hétvége a Jeseník-hegységben?

A Jeseník-hegység azon hegyvonulatok közé tartozik, amelyeket még nem annyira fedeztek fel a turisták, így a helyi túraútvonalakat nagy valószínűséggel csak önöknek szánják. Ha a gyönyörű természetben való elmélkedéshez és kikapcsolódáshoz a szálloda wellness szolgáltatásaiban való pihenést is hozzáadja, akkor a hétvégi tartózkodásról teljesen újjászületve térhet haza.

Ha Ön az őszinte kikapcsolódás híve, akkor talán érdekelheti egy wellness kikapcsolódás is a Jeseník-hegységben , ahol a kényeztető kezelések a csomag részét képezik.