Szállások Dél-Csehországban két fő részére

Dél-Csehország minden látogatónak kínál valamit! Gyönyörű tájak, számos kulturális műemlék, ősi városok és változatos szabadidős tevékenységek teszik Dél-Csehországot ideális célponttá egy kétszemélyes nyaraláshoz.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat


Akár romantikus kirándulásra, pihenésre, túrázásra vagy városnézésre készül, Dél-Csehországban tökéletes kikapcsolódásban lesz része. A gyönyörű dél-csehországi táj tele van csillogó tavakkal, mesés fenyőerdőkkel és hatalmas tőzeglápokkal, amelyeket több száz kilométernyi túraútvonalon fedezhet fel. A történelem és az építészet szerelmeseit lenyűgözi majd a számtalan mesebeli kastély, és a középkori műemlékekkel rendelkező városok. Dél-Csehországban ráadásul még két UNESCO műemlék is található - a Ceský Krumlov-i várkastély, valamint az egyedülálló parasztbarokk stílusú Holasovice település. A sportok szerelmesei is élvezni fogják az egész évben elérhető aktív kikapcsolódási lehetőségek széles választékát.

Mit érdemes meglátogatnia Dél-Csehországban?

Ha egy kis romantikára vágyik partnerével, látogassanak el a mesés Český Krumlov városa felé. A dél-csehországi városok eme gyöngyszeme tele van gyönyörű utcákkal. A várost egy hatalmas várkastély uralja, egy igazán ikonikus kilátótoronnyal, ahonnan az egész festői várost úgy láthatja, mintha csak a tenyerében lenne. Ezen kívül Český Krumlovban számos érdekes múzeumot látogathat meg, a kulináris élvezetekért pedig remek dél-cseh specialitásokat kínáló éttermeket fedezhet fel.

Ha párjával inkább aktívabb egyéniségek, akik egy pillanatra sem szeretnének unatkozni a nyaralás alatt, akkor a Lipnói víztározó közelében lévő szállás ideális választás lesz az Önök számára. A gát körül egy körút vezet, amelyet kerékpárral vagy görkorcsolyával is bejárhat. A túraútvonalak kiterjedt hálózatán nagyon gazdagok a kirándulási lehetőségek. Ellátogathat például a romantikus Vítkův hrádek - Csehország legmagasabb várromja - felé.

Bármilyen elképzelése is van az ideális nyaralásról, értékelni fogja, ha a szálloda rendelkezik egy kényeztető wellness-részleggel, ahol pihenhet egy dél-csehországi szépségeket felfedező nap után.