Szállások Prágában két fő részére

Prága műemlékeivel és végtelen szabadidős lehetőségeivel vonzza leginkább a látogatókat belföldről és külföldről egyaránt. Ha mindig is szeretett volna eljutni Prágába, akkor ne habozzon, látogasson el ebbe a száztornyú városba és romantikázzon kedvesével, vagy csak vásárolgasson barátnőjével vagy vigye el anyukáját a színházba. Meglátja, hogy a Csehország fővárosa nem fog csalódást okozni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 25 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Látogasson el a cseh fővárosba, tegyen egy túrát az egyedülálló látnivalók között, látogasson el egy múzeumba vagy színházba, és kóstolja meg a helyi ételeket a híres éttermekben. Az élmények akkor az igaziak, ha megoszthatjuk valakivel, így vigye el kedvesét, vagy ajándékozza meg szüleit egy utazással.

Hol szálljon meg Prágában?

Vigye el szíve választottját Prágába és töltsenek el egy romantikus kikapcsolódást együtt. Válasszon luxusszállásaink széles kínálatából, és biztos lehet benne, hogy álomszerűen gondoskodnak majd Önökről. Ha már alig várja, hogy a leghíresebb látnivalókat saját szemével láthassa, a sok-sok kilométer után a szálloda wellness szolgáltatásaiban pihenheti ki a város felfedezését. Ha autóval érkezik Prágába, akkor értékelni fogja a szálloda ingyenes parkolási lehetőségét.