Wellness pihenés a Triglav Nemzeti Parkban

Mindig is vágyott a Triglav Nemzeti Parkba? Fokozza ezt a felejthetetlen élményt és válasszon egy wellness-üdülést. Mi lehet szebb, mint pihenni egy wellness-részlegben és közben csodálni a minket körülvevő lélegzetelállító természetet? A Triglav Nemzeti Parkban töltött wellness-üdüléssel ez a tökéletes hangulat egy karnyújtásnyira lesz Öntől.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Szlovénia híres vad természetéről, és a Triglav Nemzeti Park pedig az ország gyöngyszeme. Számtalan szikrázó vízesés, gyönyörű, tiszta vizű tavak, mély erdők és hatalmas síkságok hívogatják az ide látogatókat. Miután felfedezte Szlovénia vad természetét, kényeztesse magát egy luxus kikapcsolódással és válasszon egy wellness pihenést.

Triglav Nemzeti Park: tökéletes kikapcsolódás testnek és léleknek

Szlovénia gazdag természete elvarázsolja azokat, akik szeretnek rövidebb vagy akár hosszabb sétákat tenni. Látogasson el a Bohinj-tóhoz, Szlovénia legnagyobb természetes tavához, vagy a közeli Száva-vízesésekhez. Fedezze fel a gyönyörű Vintgar szurdokot, majd sétáljon el a majdnem 16 méteres Sum vízeséshez.

A természeti látnivalók mellett a történelembe is belekóstolhat a középkori bledi vár meglátogatásával, amely egy 130 méter magas szikláról néz a legendás Bledi-tóra. A sportok szerelmesei számára síközpontok, például a 22 pályával rendelkező Vogel síközpont, valamint különféle adrenalin sportok, mint például ejtőernyőzés, sziklamászás vagy folyami rafting állnak rendelkezésre.

Mindezen tevékenységek után a medencében, pezsgőfürdőben vagy a szaunában pihenhet. Csak válasszon a privát wellness-részleggel rendelkező szállodák közül. Felfedezheti Bled városát is, amely a 19. századig visszanyúló, nagy hagyományokkal rendelkező gyógyfürdővel és számos termálforrással rendelkezik.