Wellness pihenés Alsó-Ausztriában

Bécs környéke számos természeti és kulturális csodát kínál felfedezésre az oda utazóknak. A Bécsi Alpok, a Bécsi-erdő vagy a Weinviertel borvidék ideális célpontot nyújtanak az aktív és pihentető nyaraláshoz egyaránt. Válassza Alsó-Ausztriát, és éljen át új, felejthetetlen élményeket!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Alsó-Ausztria egy ausztriai tartomány ami Bécs nagyszerű városát öleli körbe, és számtalan gyönyörű természeti kincset és kulturális látnivalót rejt magában. Utazzon el Ön is ide, élvezze szórakozás és kikapcsolódás kombinácóját amit akár egy pazar wellness élménnyel tehet még tökéletesebbé.

Mi vár Önre egy alsó-ausztriai kiránduláson?

A Duna-régió, a Mostviertel, a Waldviertel, a Weinviertel, a Bécsi-Alpok és a Bécsi-erdő - ezek Alsó-Ausztria különösen szép természetközeli régiói. Bármelyiket választja uticélul, tartózkodása nem szenved majd hiányt romantikus sétákban, lélegzetelállító túrákban vagy kerékpározásban. Ráadásul a környéket gyakran háttérbe szorítják más alpesi desztinációk, aminek köszönhetően Alsó-Ausztriában a megszokotthoz képest csendesebb, turista hadaktól mentes kirándulásban lehet része. Tegyen egy kirándulást Ön is a béke és a friss természet oázisába, és élvezze az aktív vagy a lehető legkényelmesebb kikapcsolódást.

És, hogy mivel tudja elütni itt az időt? Látogasson el például a Melki apátsághoz vagy a Schloss Hof kastélyhoz. Ha inkább túrázni szeretne akkor várja az Ötschergräben szurdok Mostviertelben vagy járja végig a Weitwanderweg Nibelungengau hosszútávú túraútvonalat. Vagy tegyen hangulatos sétákat szerelmével a Duna mentén, vagy a szőlőültetvények között. Ha pedig mindez nem elég akkor ne hagyja ki az olyan, UNESCO világörökség részét képező látnivalókat mint a Semmeringi vasút valamint Wachau vagy Baden fürdővárosa.

Végezetül pedig koronázza meg alsó-ausztriai utazását egy felejthetetlen wellnessezéssel. De ne csak a pihenésre, hanem a gasztronómiai élményekre is gondoljon, amikhez legkönnyebben úgy juthat hozzá, ha olyan szállást választ ami vagy reggelit, esetleg félpanziós vagy akár teljes ellátást is kínál csomagtípusai között. Egész családdal utazna? Ebben az esetben használja ki, hogy nem egy ajánlataink között szereplő hotel szállásolja el gyermekeit ingyenesen. Ha pedig semmit nem szeret a véletlenre bízni, akkor ne érje be kevesebbel, csak a személyesen ellenőrzött ajánlatainkkal, hiszen így biztos lehet benne, hogy a szállást a Travelking csapatának egy tagja már kipróbálta és ott egy minden szempontból kifogástalan üdülést töltött.