Wellness pihenés az Alacsony-Tátrában

Nem is kereshetne idillibb régiót az aktív és a pihentető nyaralás kombinációjához. Fedezze fel az Alacsony-Tátrát, Szlovákia második leglátogatottabb hegyvonulatát. Barangolja be a hegygerinceket, hódítsa meg a csúcsokat, majd lazítson a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Egy wellness-üdülés az Alacsony-Tátrában az év bármely szakában jól jön, ezért ne habozzon és válasszon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Egy igazán változatos nyaralásra vágyik? Az Alacsony-Tátra Nemzeti Park számtalan lehetőséget kínál az aktív testmozgásra és a pihenésre. Napközben a hegyekben gyönyörködhet a hihetetlen kilátásban, vagy síelhet az egyik első osztályú síközpontban. Ha pedig visszatér a hegygerincről vagy a sípályákról, a jól megérdemelt pihenés várja, és ez pont olyan lesz, amilyennek Ön szeretné.

Pihenés és aktív kikapcsolódás - ilyen egy wellness üdülés az Alacsony-Tátrában.

Válasszon egy wellness üdülést az Alacsony-Tátrában, higyje el nem fogja megbánni. Nemcsak a gyönyörű természet várja majd, hanem rengeteg olyan hely is, ahol zavartalanul pihenhet. A helyi víziparkokban, mint például a Gothal Liptovská Osada-ban vagy a Sorea Termálfürdőben remekül fog szórakozni. A korlátlan wellnessnek köszönhetően a hotel wellness zónájában bármikor átadhatja magát a kikapcsolódásnak. A pezsgőfürdő és a meleg szauna bármikor a rendelkezésére áll majd.

Nyáron különösen élvezni fogja a kirándulásokat e híres szlovákiai régió természeti és kulturális látnivalóinál. A túrázás szerelmesei nem hagyhatják ki a legmagasabb csúcsot, a Gyömbért. De a valamivel alacsonyabb csúcs, a Chopok is megér egy túrát. A Verbici-tó egyedülálló tájjal és a Déményfalvi jégbarlanggal büszkélkedhet. Miután meghódította az Alacsony-Tátra lejtőit, pihenjen a medencében, és élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást.

Az első hóeséssel az Alacsony-Tátra a síelők paradicsomává válik. A téli sportokat a helyi híres síközpontok egyikében élvezheti. Ajánljuk például az Opalisko, a Jasná, a Šachtičky, a Žiarce Pavčina Dolina vagy a PARK SNOW Donovaly síközpontokat. Nézzen szét a személyesen ellenőrzött címkével ellátott szállásaink között, ahol olyan szállást talál, amelyet a Travelking csapatának egyik tagja ellenőrzött és minőségileg kifogástalannak ítélte meg.