Wellness pihenés Bellegszencsén

Fedezze fel a Holt-tengert Szlovákiában. A szlovákiai Bellegszencse településén feltörő gyógyforrások segítenek az egészségügyi problémákon és nem utolsó sorban lelkileg is feltöltik az embert. Pihenjen, lélegezzen mélyeket és hagyja magát kényeztetni egy olyan régióban, ahol a lustálkodásnak egész évben helye van. A bellegszencsei wellness-üdülések csak Önre várnak. Válasszon tehát!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Pihenés a Holt-tenger mellett anélkül, hogy a fél világot átrepülné? Higyje el lehetséges. A szlovákiai Bellegszencsén található gyógyvíz ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az Izraelben található egyedülálló sós tenger víze. Segíthet a légzési nehézségeken és enyhítheti a bőrproblémákat is. Segít a hát- vagy ízületi fájdalmakon. A Bellegszencsei fürdő azonban mindenki számára rendelkezésre áll, ha szeretné testét és lelkét is kicsit feltölteni. Válasszon egyet a Bellegszencsei wellness üdüléseink közül és már kezdődhet is a rég áhított pihenés.

Bellegszencsén véget nem érő kényeztetés várja

Bellegszencsén nem mindennapi wellness-üdülés várja. Lustálkodhat a termálmedencében, amely ideális feltételeket biztosít az egész éves kikapcsolódáshoz. Vannak kültéri és beltéri medencék, valamint rengeteg vízi attrakció kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Meglátogathatja a 9 medencével rendelkező Aquamarine Wellness Központot is.

Természetesen vannak fürdőhöz kapcsolódó szállodák is, ahol pezsgőfürdő és szauna is található, ahol átadhatja magát a teljes kikapcsolódásnak. Emellett mindenféle masszázs és kezelés is megtalálható a kínálatban. A hab a tortán a helyi Római Fürdő lesz, ahol további kényeztetések várják, ráadásul még pedikűrre és manikűrre is bejelentkezhet.

De nem csak a gyógyfürdők várják. Bellegszencse központjában több templomot is megcsodálhat, és a közeli Spilutnik Studnička szökőkutat is megnézheti. Ha pedig inkább egy történelmi kirándulásra vágyik, látogasson el a Drevená dedinka miniskanzenbe.