Wellness pihenés Észak-Morvaországban

Szívja magába a friss levegőt a Jeseníky vagy a Beszkidek hegységben, és fedezze fel Alamóc, Ostrava vagy Bouzov várát. Az észak-morvaországi régió mindent kínál, ami egy csodálatos, pihentető nyaraláshoz szükséges. Válasszon egy észak-morvaországi wellness-üdülést és egészítse ki pihentető sétákkal, aztán pihenjen a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Melyik szállás nyeri el a tetszését?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 15 ajánlat


Észak-Morvaország tele van kulturális emlékekkel, gyönyörű dombos vidékekkel és kikapcsolódási lehetőségekkel. Tegyen kellemes sétákat ebben az érintetlen természetben, ahol a Jesenik vagy a Beszkidek sűrű erdeiben bújhat el a mindennapi gondok elől és élvezheti a mesés kilátást. De a történelem és a kultúra szerelmesei sem fognak unatkozni, olyan városokba látogathatnak el, mint Alamóc, Ostrava vagy Sumperk.

Legyen a pihenésé a főszerep Észak-Morvaországban

Válasszon az észak-morvaországi wellness-üdülések széles választékából, és élvezze a nyugalommal és csenddel teli napokat. A félpanziós csomagok vagy akár teljes ellátás garantálja a gondtalan pihenést. Feltöltődhet a szálloda úszómedencéjében, és megszabadulhat a stressztől a pezsgőfürdő kényeztető buborékjaiban. A meleg szerelmesei a finn szaunában töltődhetnek fel, amely szintén a wellness zónák részét képezi.

Pihenhet egy jól ismert gyógyfürdőben is. A sokak által dicsért Priessnitz Spa, ahol ráadásul egy olyan szállodában is megszállhat, amely gyógyfürdő kapcsolattal rendelkezik és teljes mértékben átadhatja magát a gyógyító kezeléseknek. Érdemes egy sétát tenni az egyedülálló Balneo Parkban is, ahol különböző gyógyító állomások találhatók. Ha ezen a helyen szeretne megszállni, válasszon személyesen ellenőrzött szállások közül, hogy biztos lehessen az első osztályú szolgáltatásban.

Mit nézzen meg Észak-Morvaországban? Számtalan lehetősége van. A Jeseníky-hegységben jól fogja érezni magát testben és lélekben is. Eljuthat például a Karlova Studánka-ra, vagy megmászhatja a legmagasabb hegyet, a Praděd-et. A nem kevésbé varázslatos Beszkidek szintén mesés kalandokra hivogatja, ellátogathat például a Certova mlýn vagy a híres Pustevny vagy a Radhošt vidékére. Észak-Morvaországban töltött nyaralása során nem szabad kihagynia a Bouzov várát vagy Alamócot az UNESCO-listán szereplő Szentháromság oszlopával.