Wellness pihenés hölgyeknek

Egy barátnőjével, testvérével vagy esetleg az anyukájával szeretne elmenni nyaralni? Egy igazi csajos pihenésből semmiképpen sem hiányozhat a wellness. A szauna, a pezsgőfürdő vagy a medence a legjobb hely arra, hogy kipihenjék a mindennapok nyüzsgését, és nyugodtan beszélgessenek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 410 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Úgy érzi, hogy nem tud mindent megbeszélni a barátnöjével vagy anyukájával egy kávé vagy ebéd közben? Akkor foglaljon nálunk eg ycsajos wellness hétvégét, ahol rengeteg idő lesz a beszélgetéshez, miközben lazíthat, és végre egy kicsit kiszakadhatnak a mindennapok felelősségteljes mókuskerekéből.

Hol a legjobb egy csajos wellness-hétvége?

Akár a természetet, akár a fürdővárosok egyedi hangulatát, akár a városnézést kedveli, a szálláshely wellness részlege segít az ellazulásban. Egy kirándulással töltött nap után biztosan élvezni fogja a szaunában, a pezsgőfürdőben vagy a medencében való lazítást. Ha pedig a kikapcsolódás igazi szerelmese, akkor az egész napot pihenéssel töltheti.