Wellness pihenés hölgyeknek

Egy barátnőjével, testvérével vagy esetleg az anyukájával szeretne elmenni nyaralni? Egy igazi csajos pihenésből semmiképpen sem hiányozhat a wellness. A szauna, a pezsgőfürdő vagy a medence a legjobb hely arra, hogy kipihenjék a mindennapok nyüzsgését, és nyugodtan beszélgessenek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 499 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű volt, a szobánk modern és tiszta, a személyzet barátságos és segítőkész. Teljesen lenyűgözött minket a bőséges reggeli választéka. Bár a hotel wellness részlege nem túl nagy, nekünk elég volt, és csodás kilátás nyílik belőle a városra. A hotel a Visztula folyó mentén, Krakkó egy csendesebb részén található, így éjszaka zavartalan pihenésben volt részünk. Ennek ellenére nagyon közel voltunk a központhoz, így a városnézés akár késő estig is tarthatott. Ha legközelebb Krakkóba látogatunk, akkor is a Qubus Hotelt választjuk, de akkor félpanziós ellátással foglalunk!”

Aneta Ráztokayová
Aneta Ráztokayová
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Úgy érzi, hogy nem tud mindent megbeszélni a barátnöjével vagy anyukájával egy kávé vagy ebéd közben? Akkor foglaljon nálunk eg ycsajos wellness hétvégét, ahol rengeteg idő lesz a beszélgetéshez, miközben lazíthat, és végre egy kicsit kiszakadhatnak a mindennapok felelősségteljes mókuskerekéből.

Hol a legjobb egy csajos wellness-hétvége?

Akár a természetet, akár a fürdővárosok egyedi hangulatát, akár a városnézést kedveli, a szálláshely wellness részlege segít az ellazulásban. Egy kirándulással töltött nap után biztosan élvezni fogja a szaunában, a pezsgőfürdőben vagy a medencében való lazítást. Ha pedig a kikapcsolódás igazi szerelmese, akkor az egész napot pihenéssel töltheti.