Wellness pihenés Ladek-Zdrójban

Zavartalan fürdőzésre vágyik, anélkül, hogy elveszne a turisták tömegében? Akkor látogasson el Lengyelországba egy wellness-üdülésre! Az évszázados fürdőhagyományokkal rendelkező Lądek-Zdrój városa mindenképp megér egy látogatást. A gyógyító termálforrások jótékonyan hatnak a vendégek egészségére, akárcsak a nyugodt gyógyfürdői légkör és a kiváló minőségű szolgáltatások. Ha mindehhez hozzáadjuk a szálloda szaunájában, pezsgőfürdőjében vagy úszómedencéjében való pihenést, akkor tökéletes wellness-üdülésben lehet részük Lądek-Zdrój városában!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Wellness kikapcsolódás Lengyelországban? Igen!

Az ősi városok lenyűgöző történelmi emlékei és a természeti szépségük messze nem az egyetlen dolog, amit Lengyelország kínál az ide látogatóknak. Az utóbbi években egyre több wellness-rajongó veszi az irányt Lengyelország felé, és ez nem is csoda. A festői történelmi városok, a környező tiszta természet, a termálforrások gyógyító ereje és a turisták tömegei nélküli nyugodt légkör kombinációja egész Európában kivételes úti céllá teszi Lengyelországot.

Kikapcsolódásra fel!

Lądek-Zdrój 1680-ban alakult, így Európa egyik legrégebbi fürdővárosaként tartják számon. Bár az Aranyhegység lejtőin fekszik, arany helyett radon gázzal telített termálforrások jelentik a régió gazdagságát. Ezeket már több mint 750 éve használják gyógyításra, és a hét elérhető lądek-zdróji forrás közül csak egyet fúrtak ki mesterségesen.

A gyógyfürdők központja a 18. század végén a török fürdők mintájára épült Wojciech Természeti Gyógyintézet. A kupola alatti épületben ma egy kerek márványmedence található, amelyet gyógyfürdőzésre használnak. Körülötte a 19. századból származó márványkádakkal ellátott gyógyfürdő-kezelőhelyiségek találhatók. Az első emeleten egy ivócsarnok várja a látogatókat, az épület oldalában pedig a lądeki fürdőipar történetének szentelt állandó kiállítás látható.

Ha a Ladek Spa egyik wellness-üdülését választja, még a fürdőközpontba sem kell bemennie a kikapcsolódáshoz. A szálloda szaunával, pezsgőfürdővel vagy úszómedencével rendelkezik, ahol zavartalanul töltheti pihenését.