Wellness pihenés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár csodás fürdővel várja a látogatókat. Erősítse vitalitását a helyi ásványvízforrásokkal, amelyek egész Európában az 5 legnagyobb gyógyerejű közé tartozik. Foglaljon egy wellness pihenést Mosonmagyaróváron, és kényeztesse testét és lelkét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Egy Mosonmagyaróvári nyaralás sokféle élményt nyújt. A csodás fürdő, a gazdag történelem és a gyönyörű természet biztosítja, hogy nem fog unatkozni. Mind a gyermekes családok, mind a párok számára tökéletes választás. Válasszon a mosonmagyaróvári wellness-üdüléseink közül, és szakadjon ki egy kicsit a hétköznapokból.

Mit érdemes csinálni Mosonmagyaróváron?

A város legnagyobb vonzereje egyértelműen a fürdője. Emellett a település mindössze 23 kilométerre található a szlovák határtól, így érdemes akár oda is átlátogatni. Nem beszélve arról, hogy a Flexum Termálfürdőben egész 5 legnagyobb gyógyerejű vizének egyikében mártózhat meg.

A gyógyfürdőben található hét medence közül öt termálvízzel van feltöltve. A gyógyító víz az ízületi betegségek és a gerinc vagy a hörgőproblémák kezelésére javallott.

Érdemes a fürdőkapcsolattal rendelkező szállodák közül választani a tökéletes élmény érdekében.

A fürdőzés mellett felfedezheti Mosonmagyaróvár történelmi központját, amelyet barokk épületek és hangulatos utcácskák szegélyeznek. Megcsodálhatja az 13. században épült Óvári-várat is, amely büszkén áll a város központjában. Emellett aCselley-ház iparművészeti kiállítását is érdemes megtekinteni.