Wellness pihenés Nagymegyerben

Pihenjen Dél-Szlovákiában Nagymegyer fürdővárosában és élvezze az ország legforróbb ásványvízforrásának gyógyító és nyugtató hatását. Válasszon egy wellness üdülést és élvezze a kikapcsolódást és a szórakozást a Thermal Corvinus termálfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Ki ne vágyna egy napsütéssel és kényeztetéssel teli nyaralásra? Irány Szlovákia déli része, és látogasson el egy híres fürdővárosba. Nagymegyer büszkélkedhet Szlovákia legmelegebb ásványvízforrásával (92 °C). A helyi földalatti gyógyvíz jótékony hatással van a mozgásszervekre és az ízületekre is. Ráadásul az év bármely szakában eljöhet ide és hagyja hogy feltöltse a testét és a lelkét is. Válasszon egy wellness üdülést Nagymegyerben.

Wellness üdülés Nagymegyerben

A Thermal Corvinus termálpark az egész család számára lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a szórakozásra. A víziparkban négy fedett és öt szabadtéri medencét, három vízicsúszdát, szaunavilágot és gyermekjátszósarkot talál. A kínált csomagok némelyike masszázsokat és kezeléseket is tartalmaz, például fürdőt, magnetoterápiát vagy egy szépségszalonban is kényeztetheti magát.

Hagyja, hogy a termálvíz jótékony hatása gondoskodjon Önről, és hagyja maga mögött a mindennapi gondokat. Az utalvány részeként félpanziós, vagy teljes ellátás vagy bőséges svédasztalos reggeli áll rendelkezésére. De ha nem szeretné az egész tartózkodását lustálkodással tölteni, felfedezheti Nagymegyer környékét is, amely határozottan sok látnivalót tartogat!

Nem tudja elképzelni a nyaralást kirándulások nélkül? Menjen és nézze meg a Bősi víztározót, az Ekecsi-tavat vagy a Csicsói holtágat. Gyönyörű természeti sétákat tehet a Dropie természetvédelmi területen. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Minizoo Malkia Park-ba, az adrenalin szerelmesei pedig a Tarzania kötélparkját hódíthatják meg.