Kutyabarát szállások a Beszkidekben

Foglaljon szállást a Beszkidekben és fedezze fel az izgalmas túraútvonalakat, ismerje meg a nagyszerű helyi kultúrát majd pihenjen meg a szálloda wellnessrészlegében. És a kutyáját se hagyja otthon, hiszen ő is élvezi majd a programokat!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


A csehországi Beszkidek festői vidékét rengeteg turista keresi fel évről évre, hogy élvezzék mindazt amit ez a különleges hegyvidék tartogat. A kutyája is imádni fogja ezt a helyet, ezért mindenképpen vigye magával, hogy élvezhesse az erdőben való szaladgálást és a tiszta patakokban való mártózást.

Mi várja Önt és kutyáját a Beszkidekben?

A Beszkidekről legtöbbünknek a túraútvonalakkal sűrűn átszőtt erdős hegyek, a nagyszerű síterepek és a népi kultúra kivételes emlékei valamint a finom konyha jutnak eszünkbe. Ha még sosem kóstolta valasskói lepényt vagy a kyselicat, itt az ideje, hogy ezen változtasson! De a finom fogások mellett rengeteg a látnivaló is a környéken. Látogasson el kutyájával például Pustevny-be ahol a híres faházak megtekintése mellett az izgalmas Valaška lombkorona ösvényt is bejárhatják. De azt sem bánják majd meg, ha a Valachian Szabadtéri Múzeum kiállítását tekintik meg, vagy ha felfedezik a híres cseh zeneszerző, Leoš Janáček életét és munkásságát Hukvaldyban. A helyi túraútvonalak nem túl megerőltetőek, így nyugodtan túrázhat kutyájával együtt is. A helyi szállodák és panziók közül pedig nem egy szívesen fogadja a kutyás vendégeket is.

A Beszkidekben való tartózkodás azonban nem csak a túrázásról és a síelésről, hanem a háborítatlan pihenésről is szól. Emelje magasabb szintre a kirándulást azzal, hogy olyan szállást választ ami medencével és wellnessrészleggel is rendelkezik. Így az izgalmas de fárasztó nap után a pezsgőfürdőben, a szaunában és a medence vizében pihenhet meg.