Last minute hétvégi szállások

Szeretne elutazni valahová a hétvégén, de nem volt lehetősége időben előkészülni? Semmi gond! Válasszon last minute hétvégi kiruccanásaink közül és már csak a bőröndjébe kell bepakolnia az indulás előtt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 45 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Nincs még terve a következő hétvégére? Akkor eljött az ideje egy kirándulásnak! Akár kedvenc helyeit látogatná meg újra, vagy éppen új helyszíneket fedezne fel, a Travelking Last minute hétvége ajánlatai között biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet. A rövid pihenések előnye, hogy az utolsó pillanatban is megtervezheti és megszervezheti őket, ráadásul egy kis szerencsével olyan szállodákat is talál, amelyek egyébként nagyon népszerűek, és a szobákat jó előre le kell foglalni bennük. Mindezt pedig akár a legjobb áron érheti el. Válasszon a még szabad helyek közül, és akár már holnap indulhat is a gyógyfürdőzésben gazdag vagy a tengerparti hétvégi pihenésre.