Tengerparti nyaralás gyerekekkel

Nehéz jobb nyári vakációt elképzelni egy tengerparti nyaralásnál. Lepje meg egy különleges úttal az egész családot, és éljenek át együtt felejthetetlen élményeket!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 97 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat


Egy tengerparti nyaralás az egyik legcsodásabb nyári élmény, amit gyermekeivel együtt élhet át. Lepje meg hát magát és családját egy szuper vakációval, ami után kipihenten térhet vissza a mindennapokhoz, míg a gyerkőcök izgatottan mesélhetnek barátjaiknak a kalandokról.

Hová menjünk tengerparti nyaralásra gyerekekkel?

A tengerparti üdülőhelyek rendszerint jól felszereltek és felkészültek a legkisebbek fogadására, így az egész család nagyszerű utazáson vehet részt. Nincs ez másképpen Horvátországban sem, ami nem véletlenül vált a magyar családok egyik kedvencévé. Vegyék Önök is a szomszédos ország felé az irányt, ahol mindenkit vár a kristálytiszta tenger és a helyiek híres vendégszeretete.

Hasonlóan népszerűek Olaszország tengerparti üdülőhelyei is, ahol hosszú homokos strandok, a rengeteg szórakozás, az utánozhatatlan olasz fagyi és más helyi specialitások teszik felejthetetlenné a nyaralást.

Ha kihagynák a fullasztó kánikulát, de nem akarnak lemondani tengerről sem, akkor a lengyelországi Balti-tenger partvidékét érdemes felkeresniük. Fedezzék fel együtt a homokos strandokat, az érdekes városokat, a híres világítótornyokat és a pazar lengyel konyhát.