Wellness pihenés Hajdúszoboszlón

Miért ne élvezhetné a minőségi kikapcsolódást Európa legnagyobb gyógyfürdőjében? Leírhatatlanul sok élmény várja Önt Hajdúszoboszlón. Kicsiknek és nagyoknak végtelen élményt kínál a hatalmas Hajdúszoboszlói fürdő, ahol a gyógyvíz mellett csúszdapark, élménymedencék sora és még szörfözés is várja a látogatókat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


A Hajdúszoboszlón található Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, amely 30 hektáron terül el. Fedett medencéi között talál tematikus élménymedencéket, valamint gyógy és termálmedencéket is. A strand területén számos kültéri élménymedence, hullám és gyerekmedence várja. A fürdőhöz egy tó is kapcsolódik, melyen csónakázhat, illetve egy egyész csúszdapark, a kellemesebb kisgyerekekkel is élvezhető csúszdáktól az extrémekig.

Látogasson el Európa legnagyobb fürdőkomplexumába Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló gyógyhatású vizéről, valamint hatalmas fürdőjéről közismert. Milyen élmények várnak Európa legnagyobb fürdőkomplexumában? A fürdő négy részre oszlok, amelyek mindegyike más-más élményt ígér: a belső termálfürdőben a mozgásszervi panaszokat enyhítheti, az aquapark izgalmas csúszdákat kínál, a strandon kellemes medencék várják, míg az Aquapalace beltéri élményfürdőzéssel várja.

Számos tematikus medence vár, mint például a tengerparti medence hullámokkal és homokos stranddal, a szörf medence, vagy a gyógyvizes mozi medence. A fürdő területén természetesen számos étterem és büfé is található, ahol a magyar konyha ízeit kóstolhatja meg.