Wellness pihenés Hévízen

Élvezze a felejthetetlen nyaralást a világ legnagyobb gyógyvízzel rendelkező termáltavánál. Hol található? A magyarországi Hévízen, amely egész évben fürdőhangulatban él. Legyen részese egy kis időre. Válassza egyszerűen a hévízi wellness üdülést, ahol a csodálatos gyógyfürdő mellett a környék kulturális látnivalóit és gyönyörű természetét is élvezheti.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 11 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Az Európában is egyedülálló Hévízi termáltó minden évben látogatók ezreit vonzza a csendes kis Balaton közeli üdülővárosba.

Mit érdemes csinálni Hévízen?

Hévíz és környéke a kikapcsolódni vágyók paradicsoma. Itt minden adott a minőségi kikapcsolódáshoz. Nemcsak az egész évben nyitva tartó hévízi tófürdő, hanem a Kehida Termálfürdő is várja a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat. A széleskörű szolgáltatásoknak köszönhetően minden generáció jól érezheti magát a fürdőkben.

A hévízi gyógyfürdő hagyományokat 1795 re lehet visszavezetni. A tófürdő különösen varázslatos tavasszal, amikor a vízililiomok virágba borulnak felszínén, illetve télen, amikor a havas világot a tó kellemes termál vizéből figyelheti. A tó vizének kivételes a radontartalma, jótékony hatással van a hormon- és idegrendszerre, illetve mozgásszervi problémákra vagy reumára is.

Hévízen érdemes meglátogatni a termelői piacot, illetve ellátogatni a helyi borokat kínáló pincesorra is. Emellett Keszthely városa a Balaton parton csak egy rövid távolságra található. Itt érdemes megcsodálnia a fürdőházat, vagy a Festetics kastélyt is.