Wellness pihenés Lentiben

A Lentiben való tartózkodás szó szerint energiát ad! Töltődjön fel a híres termálfürdőben, és próbálja ki a Szent György Energiaparkot, amely a test és a lélek egészségére egyaránt hat. Válassza a wellness üdülést Lentiben és élvezze a kikapcsolódás felejthetetlen pillanatait.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat


A délnyugat-magyarországi Lenti városa termálfürdőjével és első osztályú wellness szolgáltatásaival vonzza a látogatókat. Az itt feltörő nátrium-bikarbonát tartalmú gyógyvíz enyhíti a gerinc-, ízületi és mozgásszervi panaszokat. A termálmedencék azonban akkor is segítenek, ha csak az elméjét szeretné lecsendesíteni.

Miért érdemes Lentiben pihenni?

Ha ellátogat a Lenti Gyógyfürdőbe 5 beltéri és 5 kültéri termálmedence várja, így egész évben látogatható. A gyermekek is jól fogják érezni magukat az élmény medencében és a vizi csúszdákon egyaránt. Próbálja ki a Szent György energiaparkot ahol élvezheti a friss levegőt és az energia vonalak jótékony hatását.

Délnyugat-Magyarország csodás kirándulóhelyeket kínál. Érdemes felszállni a kisvasútra, amely Lentiben 32 kilométer hosszan közlekedik. Kiránduljon egyet a Lenti Parkerdőben, vagy látogasson el a Szécsisziget, Bivalyrezervátumba. a település kedvező elhelyezkedése miatt könnyen átlátogathat Szlovéniába, vagy Horvátországba is.