Wellness pihenés Lentiben

A Lentiben való tartózkodás szó szerint energiát ad! Töltődjön fel a híres termálfürdőben, és próbálja ki a Szent György Energiaparkot, amely a test és a lélek egészségére egyaránt hat. Válassza a wellness üdülést Lentiben és élvezze a kikapcsolódás felejthetetlen pillanatait.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat


A délnyugat-magyarországi Lenti városa termálfürdőjével és első osztályú wellness szolgáltatásaival vonzza a látogatókat. Az itt feltörő nátrium-bikarbonát tartalmú gyógyvíz enyhíti a gerinc-, ízületi és mozgásszervi panaszokat. A termálmedencék azonban akkor is segítenek, ha csak az elméjét szeretné lecsendesíteni.

Miért érdemes Lentiben pihenni?

Ha ellátogat a Lenti Gyógyfürdőbe 5 beltéri és 5 kültéri termálmedence várja, így egész évben látogatható. A gyermekek is jól fogják érezni magukat az élmény medencében és a vizi csúszdákon egyaránt. Próbálja ki a Szent György energiaparkot ahol élvezheti a friss levegőt és az energia vonalak jótékony hatását.

Délnyugat-Magyarország csodás kirándulóhelyeket kínál. Érdemes felszállni a kisvasútra, amely Lentiben 32 kilométer hosszan közlekedik. Kiránduljon egyet a Lenti Parkerdőben, vagy látogasson el a Szécsisziget, Bivalyrezervátumba. a település kedvező elhelyezkedése miatt könnyen átlátogathat Szlovéniába, vagy Horvátországba is.