Családi üdülés Lengyelországban

Magyarországon sokan nem tudják, hogy Lengyelország az egyik legjobb hely ha utazásról van szó, hiszen szinte minden megtalálható ott ami egy családi kirándulást tökéletessé tehet. Fedezze fel gyermekeivel együtt a természet kincseit, a legszebb lengyel városokat és az aquaparkok csúszdáit!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 115 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már megérkezésünkkor lenyűgözött minket a gyönyörű környezet, amelyben a szálloda található. El voltunk ragadtatva a modern kialakítású, nagy szobától és a csodálatos wellness-részlegtől, ahol medence is található. Pluszpontot adok a kiváló félpanziós ellátásért is - mindig volt miből választani, és minden tetszett, amit kipróbáltunk.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Lengyelország telis-tele van felfedezésre váró látnivalókkal. Induljon útnak családjával, és élvezzék együtt mindazt amit ez a gyönyörű ország tartogat. Ismerjék meg együtt a gyönyörű tájakat, a lengyel kultúrát, a helyi konyhát és a számos szórakozási lehetőséget! A különleges, közös élmények a hazatérés után is Önökkel maradnak majd.

A lengyel hegységek nyáron és télen!

Sokan nem gondolják, hogy Lengyelországban várja őket álmaik kirándulása. Pedig a túrázók esetében biztosan így van. Az ország déli határait a Tátra és a Kárpátok szegélyezik. Kösse be a túrabakancsot és fedezze fel rejtett vízeséseket, a titokzatos sziklaalakzatokat és a sűrű erdőket. Ha egy valóban érintetlen tájat járna be, akkor lépje át a Góry Stołowe Nemzeti Park kapuját, csodálja meg a lélegzetelállító tájat. De gyönyörű helyek várják a Beszkidek és az Óriás-hegység lengyelországi részén valamint a Sas-hegységben is.

És a téli sportok szerelmeseit is rengeteg csodás lejtő várja. Télen ugyanis a túrázók helyét sízők, sífutók és snowboardosok veszik át a lengyel hegységekben. Ahol a legjobb síterepeken a gyerekekre is gondolnak, így a család legkisebbjei a kifejezetten a részükre kialakított pályákon fejleszthetik ügyességüket. A modern síközpontok mellett található kiváló szállodákban pedig a család étkezései miatt sem kell aggódnia, csak élvezzék a félpanziós vagy a teljes ellátás kényelmét.

Családi városnézés és fürdőzés Lengyelországban

Lengyelország legnagyobb vonzerejét azonban a történelmi városok jelentik, ahol minden látogató előtt feltárulnak a múlt titkai. Kastélyok, templomok, múzeumok valamint II. világháborús és holokauszt emlékművek segítenek megismerni a zivataros lengyel történelmet. Ha kulturális eseményeken mozgatják meg akkor Varsó, Krakkó vagy Boroszló felkeresését nem érdemes kihagynia. Járja be hangulatos városok bájos utcáit is és a ebédeljen a legjobb lengyel éttermekben.

Lengyelország remek hely egy pihentető wellness-üdülésre is. Mártózzon meg a gyógyító termálvízben Kudowa-Zdrój, Ladek-Zdrój vagy Polanica-Zdrój híres fürdővárosában. Ha pedig egy kicsit pezsdítőbbel lepné meg gyermekeit, akkor töltsön velük egy napot valamelyik világszínvonalú aquaparkban, ahol szédítő csúszdák és sok más szórakozás vár rájuk.

Ha nem bánja, hogy kicsit többet kell utaznia, akkor célozza meg a Balti-tenger környékét és az ottani városokat. Kellemes fürdőzésre, rengeteg gyerekprogramra és finom ételekre számíthat.