Hétvége egy gyógyfürdőnél

Szeretne egy kicsit kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből? Látogasson el a történelmi fürdővárosok egyikébe, vagy mártózzon meg a gyógyvizes medencébe, és felejtse egy kicsit el a hétköznapokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 141 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Ha fáradtnak, túlhajszoltnak és energiátlannak érzi magát, az egyértelmű jele annak, hogy szüksége van egy kis pihenésre. Ha szüksége van arra, hogy feltöltődjön, a legjobb megoldás egy wellness pihenés. Töltsön el egy hétvégét töltsön egy csodás gyógyfürdő közelében. A gyógyító termálvíz, a friss levegő és a különböző terápiás kezelések erősítik és regenerálják a testét és a lelkét.

Bakancslistás gyógyfürdők a hosszú hétvégére

Fürdők, gyógyfürdők Magyarországon: országunk híres termálfürdőiről. Fedezze fel melyek a legjobb gyógyfürdők Budapesten merüljön el a gyógyhotelek és termál szállodák világában, vagy csak látogasson el az egyik legjobb fürdőbe. IDE kattintva megismerheti a legszebb történelmi fürdőinket. A bakancslistás vidéki gyógyfürdők közé tartozik Bükkfürdő, Hajdúszoboszló, Zalakaros. A csodás Hévízi tófürdő vagy Sárvár fürdője is.Az északi országrészbe látogatva Bogácsot ne hagyja ki. Egerben a termálfürdő mellett törökfürdő is várja. Mezőkövesden a híres Zsóry víz, még Miskolcon a Barlangfürdő várja.

Ha szívesen látogatna el külföldre, Csehország nyugati része gazdag ásvány- és termálforrásokban.A híres fürdő háromszög, Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad az UNESCO világörökségi címet is elnyerte. Ezt a számos gyógyforrás, a színvonalas fürdőszolgáltatások és a kivételes építészet egyedülálló kombinációjának köszönhetik. Ez a három város már régóta népszerű a Travelking vendégei körében, ami újabb garancia arra, hogy maximálisan élvezni fogja az itt tartózkodást.

Emellett lengyelországi gyógyfürdői is különleges élményeket ígérnek. Ha még nem járt bennük, itt az ideje! A festői, dombokkal teli tájon, a határ közelében is számos népszerű fürdőváros található, amelyek gyógyforrásokkal teli collonádokkal, gyönyörű parkokkal és színvonalas szolgáltatásokkal csábítják vendégeiket. A lengyel gyógyfürdők még mindig nem annyira ismertek a turisták körében, így a hétvégi pihenést nyugodtabb környezetben, tömegek nélkül élvezheti.