Hétvégi kikapcsolódás

Utazzon el a hétvégére és hagyja maga mögött a mindennapokat. Akár két nap alatt is érdekes helyeket fedezhet fel, finom ételeket kóstolhat és a feltöltődhet egy wellnessben, hogy a hétfőt új lendülettel kezdje el.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 426 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Túl sok a munka és kötelezettség és egyszerűen nem tud elaszabadulni egy hosszabb pihenésre? Akkor egy hétvégi kiruccanás a tökéletes választás az Ön számára! Meglátja, hogy már két nap is elegendő idő a jól megérdemelt pihenésre, kirándulásra és szórakozásra.

Hová érdemes hétvégére kiruccanni?

Hétvégén is rengeteg élményben lehet részed! Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok rutinjából és a kötelezettségekből, töltődj fel egy wellness szállodában.

Ha első osztályú szolgáltatásokat szeretné élvezni, és azt szeretné, hogy egy kicsit kényeztessél, válassza a luxus szállásaink.

Ha pedig párjával szeretne kicsit romantikázni, és egymásra hangolódni a stresszes mindennapoktól távol, válassza a romantikus ajánlataink.