Hétvégi kikapcsolódás

Utazzon el a hétvégére és hagyja maga mögött a mindennapokat. Akár két nap alatt is érdekes helyeket fedezhet fel, finom ételeket kóstolhat és a feltöltődhet egy wellnessben, hogy a hétfőt új lendülettel kezdje el.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 267 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Túl sok a munka és kötelezettség és egyszerűen nem tud elaszabadulni egy hosszabb pihenésre? Akkor egy hétvégi kiruccanás a tökéletes választás az Ön számára! Meglátja, hogy már két nap is elegendő idő a jól megérdemelt pihenésre, kirándulásra és szórakozásra.

Hová érdemes hétvégére kiruccanni?

Hétvégén is rengeteg élményben lehet részed! Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok rutinjából és a kötelezettségekből, töltődj fel egy wellness szállodában.

Ha első osztályú szolgáltatásokat szeretné élvezni, és azt szeretné, hogy egy kicsit kényeztessél, válassza a luxus szállásaink.

Ha pedig párjával szeretne kicsit romantikázni, és egymásra hangolódni a stresszes mindennapoktól távol, válassza a romantikus ajánlataink.