Szállás és látnivalók Podkrkonoší-hegységben

Fedezze fel Csehország kincseit és szálljon meg a Cseh Óriás-hegység lábánál, ahol a fenséges csúcsok látványát élvezheti. Az Óriás-hegység lábánál elterülő varázslatos táj számtalan természeti és kulturális szépséget kínál. Foglaljon egyedülálló szállást a Podkrkonoší-hegységben, és lepje meg magát egy csodás kirándulással.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Az Óriás-hegység a csodás Csehország egyik legendás üdülőövezete, ami nyáron és télen egyaránt népszerű célpontja az aktív kikapcsolódást kereső turistáknak. De sokan nem tudják, hogy nem csak a havas csúcsok, hanem a hegység lábánál elhelyezkedő Zvičina-hegy (671 m tengerszint feletti magasságban) alatti terület, a Podkrkonoší is igazi kincseket kínál az oda utazóknak. Érkezzen akár párjával egy romantikus kiruccanásra, vagy egy családi utazásra, itt megtalálja a számítását!

Podkrkonoší – a természeti és történelmi látnivalók paradicsoma

A Podkrkonoší régióban való tartózkodás mindenki számára tartogat valamit. A természet szerelmesei a gyönyörű vidéket behálózó túraútvonalak bejárásával üthetik el az időt. Megmászhatják a Zvicina-hegyet, ahol a legendás Raisova Chata étterem fogásait is megkóstolhatják. De nem sokan hagyják ki az Elba folyón található Les Království gát és az építmény által felduzzasztott tó megcsodálását sem.

A történelem rajongói el lesznek ragadtatva Kuks barokk városrészétől, ahol megtekinthetik a kórházat, a templomot és egy híres cseh művész által alkotott erényeket és bűnöket ábrázoló szoborallegóriákat. Kuks a borbarátok számára is ideális célpont, hiszen meglátogathatják a Cseh borok galériáját, vagy megkóstolhatják a régió borait a szokásos szeptemberi szüret idején.

A gyermekes családok pedig a Dvor Kralove-i Safari Park állatkertbenszórakozhatnak. Kellemes élményt ígér a Pecka vagy a Byšičky kastélyok vagy Hořice város meglátogatása is, ahol megízlelhetik a híres helyi édes roládokat. Akik pedig csak gondtalanul pihennének azokat Lázně Bělohrad termál medencéi várják.