Valentin-nap

2024-ben a szerelmesek napja szerdára esik. Tehát idén nem fog menni a hosszú hétvége, de miért ne élvezhetnénk egy csodás utazást az azt követő hétvégén? Utazzon el egy romantikus kiruccanásra párjával.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 68 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Amstel Győr csendes részén található. Ez egy családi szálloda, csodálatos és barátságos személyzettel, kiváló konyhával, és az érzés, amit a Duna-parton, a napos teraszon egy sör mellett éreztem, megfizethetetlen volt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


2024-ben a valentinnap szerdára esik, így a hosszúhétvége sajnos talán nem jön össze, de miért is ne utazhatna el a következő hétvégén valahová párjával?

A legjobb ötletek Valentin napra

Látogassanak meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, és a partnerére koncentrálhat. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha az aktív kikapcsolódást kedvelik, barangoljanak kedvesével a természetben és válasszon hegyvidéki szállásajánlataink közül.

Ha egy felejthetetlen kikapcsolódásra vágyik és szeretne benne biztos lenni, hogy minden a legtökéletesebben alakul, válasszon [luxus szállodáink](https://travelking.hu/luxus-pihenes ) közül, ahol biztos lehet benne, hogy a legtökéletesebb szolgáltatásokkal fogják Önt és párját kényeztetni.

A mindennapok rohanásában nem mindig van annyi időnk a romantikára, mint azt szeretnénk. Szánja rá az időt kedvesére és hangolódjanak újra egymásra egy romantikus üdülésen ahol a mindennapoktól távol egy kicsit felfrissülhetnek.

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát vagy kedvesét egy kellemes masszázzsal, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és ajándékozza meg párját egy felejthetetlen pihenéssel.

További valentinnapi ötleteket IDE kattintva talál.