Wellness pihenés a Lengyel Tátrában

Gyönyörű természet, számtalan turisztikai látványosság és tökéletes feltételek a téli sportokhoz. A lengyel Tátra ideális célpont az aktív pihenés szerelmeseinek. A hegygerinceken, vagy a sípályákon eltöltött nap után biztosan élvezni fogja a forró fürdőt, vagy a szaunát. Válasszon wellness-üdülést a Lengyel-Tátrában és élvezze kényeztető kikapcsolódást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Ha olyan helyet keres, ahol egyszerre pihenhet és sportolhat, akkor a ECO Active Resort Pieniny szerintem ideális választás. Van egy nagyszerű gyógyfürdő, kiváló ételek és még kerékpárt is lehet bérelni. Személy szerint azt ajánlom, hogy tegyen egy kört a Czorsztyn-tó körüli gyönyörű kerékpárúton.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Hófödte hegycsúcsok, csillogó tavak és sűrű erdők. Ezt ígéri a Magas és a Nyugati-Tátra. A Lengyel-Tátrában természeti kincseire ígérjük, látogatása után is évekig emlékezni fog. Bármelyik évszakban is látogasson el a régióba, egy wellness-üdülés nagyszerű lehetőséget ígér a jól megérdemelt pihenésre.

Aktív és pihentető nyaralás egyben - mit várhat egy wellness üdüléstől a Lengyel-Tátrában?

A Lengyel-Tátra minden sportkedvelő és természetbarát úti célja kell, hogy legyen. Számos turisztikai látványosságot talál itt, például a népszerű Zakopane városát, amelyről valószínűleg már hallott. Zakopane környéke tökéletes feltételeket kínál a téli sportokhoz. A szlovák határon található Lengyelország legmagasabb csúcsa, a Rysy (2499 m), amelyet modern síközpontok vesznek körül, így garantált havas élményt ígér.

Nyáron a Wielki Giewont hegységbe, vagy az egész hegység legnagyobb tavához, a Mořské oko tóhoz látogathat el. De ez a vonzó dél-lengyelországi régió többről szól, mint a természeti kincsek soráról. A környéken számos csodás fürdő is található, mint például az AquaCity Poprad, vagy az Aquapark Zakopane. encék vagy pezsgőfürdők állnak rendelkezésre.

Hová érdemes télen elutaznia a Lengyel-Tátrában? Ha csodálatos síélményre vágyik, látogasson el a Polana Szymoszkowa, vagy a Skiareal Witów síközpontokba. Rengeteg szórakozás várja Önt mind a lengyel oldalon, mind a határ túloldalán, Szlovákiában is.

Ha szívesen látogatna el Zakopanéba, a Lengyel-Tátra ékkövébe, a legjobb látnivalókról IDE kattintva olvashatja blogunk.