Wellness pihenés az Alacsony-Tauernben

Felejthetetlen kilátás, hatalmas sziklás hegycsúcsok és számtalan kristálytiszta tó. Az Alacsony-Tauern nemcsak gyönyörű, tiszta természetével, hanem változatos tevékenységeivel is teljesen leveszi majd a lábáról. Télen és nyáron egyaránt fantasztikus aktív pihenésben lehet része. Emellett válasszon wellness-üdülést az Alacsony-Tauernben, és pihenjen az aktívan töltött nap után.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat


Több mint 600 kétezer méteres csúcs, több kilométernyi sípálya és számtalan hegyi tó várja az osztrák természeti gyöngyszemben, az Alacsony-Tauernben. Nyáron és télen is sokféle tevékenység várja Önt, így mindenki megtalálja amit keres. Síelés, túrázás, úszás, kerékpározás, gyógyfürdő és adrenalin - az Alacsony-Tauernben töltött wellness üdülés során tényleg semmiben sem szenved hiányt.

Sport és kikapcsolódás - miért érdemes az Alacsony-Tauernben wellness-üdülésre menni?

Az Alacsony-Tauernben a természet már messziről vonzza a turistákat. Rengeteg túra- és kerékpárút vezet számos érdekes helyre. Például felfedezheti a régió legmagasabb hegyét, a 2863 méter magas Hochgollingot. De más csúcsokat is meghódíthat: Hochwildstelle (2 747 m), Waldhorn (2 702 m) és Grosser Bösenstein (2 448 m).

Míg nyáron túrázni lehet a magashegységben, télen az első hóeséssel a régió életre kel minden lelkes síelő számára. A híres Tauplitz síterep 40 kilométernyi sípályával, a Kreischberg vagy a Hochkar mindössze egy kőhajításnyira van. Modern síterepek és tökéletes körülmények várják a síelőket, hogy felejthetetlen pillanatokat tölthessenek el a sípályákon.

A síeléssel töltött nap után itt az ideje a pihenésnek. Válasszon egy wellness üdülést az Alacsony-Tauernben, és kényeztesse magát, amennyire csak lehet. Lazítsa el izmait a pezsgőfürdőben, nyújtózkodjon az úszómedencében vagy nyugtassa le elméjét a finn szaunában. De egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodát is választhat, például Bad Ischlben vagy Grimmingben.