Wellness pihenés Dunaszerdahelyen

Akár hétközben, akár hétvégén, Dunaszerdahelyen bármikor csodálatos kikapcsolódásban lehet része. A legnagyobb attrakció természetesen a híres termálfürdő és az úszómedencék, amelyeket egész évben használhat. Válasszon wellness pihenést Dunaszerdahelyen, és kényeztesse magát napfényes, mosolygós és zavartalan pihenéssel teli napokkal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


A dél-szlovákiai kisváros napsütéses napokat és mindenekelőtt a híres Dunaszerdahelyi termálfürdőt kínálja. A wellness-üdülés kombinálható a környékbeli kirándulásokkal, kávézókban való pihenéssel vagy a történelmi központ felfedezésével. Irány egy olyan régió, ahol nemcsak a festői város, hanem az egyetemes nyugalom és csend is elvarázsolja majd.

Gyerekek, párok és idősek számára - Dunaszerdahely minden generációnak garantálja a szórakozást

A víz szerelmeseinek paradicsoma - ez a dunaszerdahelyi termálfürdő, amelyet az országból és a környékről érkező turisták is gyakran látogatnak. Válasszon egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodát, így mindig csak néhány lépésre lesz a medencéktől. Dunaszerdahely nagy előnye a sokféle szórakozási lehetőség. Ez teszi ideális célponttá egy családi nyaralás számára.

A gyerekek a vízicsúszdákon, a szülők pedig a szaunában, a napozóágyakon, vagy a medencében pihenhetnek. A szerelmespárok értékelni fogják a meghitt pillanatokat a privát pezsgőfürdőben, ahol minden gondjukat elfelejthetik. Az idősebbek is élvezni fogják Dunaszerdahelyet. A gyönyörű parkok és a Duna körüli út kellemes sétákra csábít, a gyógyvíz pedig számos egészségügyi problémán segít. Itt tartózkodását megkönnyíti, ha ízletes félpanziós ellátást választ.

Dunaszerdahely központjában számos múzeummal, galériával és történelmi emlékművel találkozhat. Felfedezheti az egyedülálló kerekes vízimalmot vagy a Malkia Parkot, ahol elhagyott állatokról gondoskodnak, de vigyázat, itt nem kutyákat és macskákat talál, hanem igazi vadállatokat, mint a medvék vagy pumák. Pihenhet egy Duna-parti sétával is, ahonnan rendkívüli kilátás nyílik a városra és a környező vidékre.