Wellness pihenés Gyűgyön

Látogasson el Dél-Szlovákiába. A festői Gyűgyi gyógyfürdő tárt karokkal várja a pihenésre és feltöltődésre vágyókat. A gyógyító források segítenek az egészségügyi problémákon, a kellemes gyógyfürdőkörnyezet pedig felvidítja a lelket. Válasszon a gyűgyi wellness-üdülések közül, és kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel és a világ egyik legritkább ásványvízével.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Látogasson el a Dél-Szlovákiában található Gyűgy fürdővárosába. Elhelyezkedésének köszönhetően ez a legmelegebb éghajlatú szlovákiai gyógyfürdő, így itt biztos nagyon jól fogja magát érezni. Nemcsak a jó időnek és a napsütötte utcáknak köszönhetően, hanem a hagyományos és modern szemléletet ötvöző szakszerű ellátásnak is.

Miért válasszon wellness üdülést Gyűgy fürdővárosában?

A Gyűgyi Fürdőben nemcsak a gyógyvíz, hanem az itt uralkodó napsütés és csend is kényeztetni fogja. Válasszon a gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodák közül, ha az ásványvízforrások közelében szeretne megszállni. A Gyűgyi Fürdő víze alkalmas szív- és érrendszeri vagy mozgásszervi problémákkal küzdő betegek számára, de ha csak egy egyszerű kikapcsolódásra vágyik, akkor is ellátogathat ide. A világ egyik ritkaságszámba menő ásványvize, amely a szén-dioxid és a kénhidrogén egyedülálló kombinációja, kezeli majd a problémáit.

Ezen kívül a wellness lehetősége gondoskodik majd arról, hogy teljesen feltöltődhessen például a pezsgőfürdőben, ússzon a szálloda medencéjében vagy inkább a meleg kikapcsolódásnak hódoljon a szaunában. Természetesen a kiváló, egészséges étel is hozzátartozik a pihenéshez. Választhat félpanziós, teljes ellátás vagy bőséges reggelis csomagok közül.

És hová kiránduljon, ha van egy kis szabadideje? Gyűgy környékén a természeti és kulturális gazdagságot is felfedezheti. A közelben található az egyedülálló Tesárska-szurdok, egy kanyonszerű völgy négy vízeséssel. Meglátogathatja a titokzatos sziklabarlangokat, vagy a Borfői sziklakunyhót is. Ne hagyja ki a Bozóki erődöt vagy az UNESCO által védett Selmecbányát.