Wellness pihenés Pöstyénben

Álmai gyógyfürdőzésére vágyik? Látogasson el a szlovákiai Pöstyén (szlovákul: Piešťany) fürdővárosába és kényeztesse magát a több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkező gyógyfürdőben. Itt mindent megtalál, amit egy pihentető és terápiás üdüléstől elvárhat, sőt még annál is többet. A gyógyító termálforrások segítenek az egészségügyi problémákon, a kolonnád és a virágzó parkok pedig lelkileg töltik majd fel. Tehát melyik Pöstyéni ajánlatunk tetszik Önnek?

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Az akár 69 °C-os hőmérsékletű gyógyforrások közel két kilométer mélyről fakadnak a Pöstyéni fürdőben. A fürdőnek ebben a szlovákiai régióban hosszú, évszázadokra visszanyúló hagyományai vannak. A vendégeket mozgásszervi és idegrendszeri problémákkal kezelik. Ráadásul Pöstyén Európa vezető gyógyfürdőjeként is ismert a reuma kezelésében.

Miért látogasson el Pöstyénbe?

Pöstyénben úgy fogja magát érezni, mint egy tündérmesében. Élvezheti a fürdőket, az iszappakolásokat, kezeléseket és masszázsokat. A kénes iszap Pöstyén jellegzetes eleme. Az úgynevezett iszapfürdő az eredeti pöstyéni iszapból készült természetes fürdőt jelenti. Vannak ásványforrások is, amelyeket kortyolgatva feltöltheti magát.

De nemcsak a fürdő jelent nagy vonzerőt Pöstyénben, mivel maga a város is kivételes és sok látnivalót rejt. A festői oszlopcsarnok, a virágos parkok és a hangulatos kávézók mind mind csábítóak. A fürdőváros közepén egy gyógysziget található, ahol luxusszállodák, buja zöld terület és egy wellness-központ áll. A szálláshelyek széles választéka is lenyűgöző lesz - vannak közvetlenül a gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodák, panziók félpanziós ellátással vagy korlátlan wellness-csomagok.

Pöstyén kulturális tevékenységekben és számos érdekes látnivalóban is gazdag. Itt található például a Művészetek Központ vagy a Balneológiai Múzeum. A környéken számos kirándulást is tervezhet, például az Ördögkemencés barlanghoz, vagy a Függő sziklák kilátóponthoz.