Wellness tartózkodás egy fő részére

Szüksége van egy kis szünetre, ami alatt kipihenheti mindennapok fáradalmait, de éppen nem érnek rá barátai vagy rokonai? Semmi probléma, élvezze a nyugalmat, a kellemes sétákat és a zavartalan pihenést a szaunában és a pezsgőfürdőben akár egyedül is. Garantáljuk, hogy újjászületve tér vissza a kirándulásról!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat


Egy zsúfolt munkahét után nincs is jobb, mint elutazni egy kis időre, és otthon hagyni a mindennapok gondjait. Ne maradjon ki ebből a csodás élményből akkor se, ha éppen egyik barátja vagy rokona sem ér rá. Ebben az esetben induljon el egyedül egy wellness üdülésre, és élvezze, hogy a kirándulás alatt senki máshoz sem kell igazodnia.

Merre induljon egy egyszemélyes wellness-üdülésre?

Szerencsére nem kell elhagynia Magyarországot egy kellemes kikapcsolódás miatt, hiszen itthon olyan nagyszerű fürdővárosok medencéiben lazíthat, mint Eger, Hévíz vagy Sárvár. Élvezze a zavartalan pihenést és a világszínvonalú szolgáltatásokat, úgy, hogy nem kell az országhatáron túlra utaznia.

Ha pedig inkább külföldre utazna, akkor Csehországot ajánljuk figyelmébe. Itt sem kell sokat kutatnia ahhoz, hogy ráleljen a legjobb gyógyfürdőkre. A legjobban talán akkor jár, ha az UNESCO listáján is szereplő gyógyfürdő-háromszög felé veszi az irányt, amit három híres fürdőváros, Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad alkot. Az itt található szállodák csomagajánlataiban rendszeresen szerepel a fürdőbelépő is, így nem kell külön fizetnie azért, hogy a pihentető hétvégéről új emberként térhessen haza.

Ha pedig nem utazna egészen Csehországig, akkor látogassa meg a Szlovákiát. Északi szomszédunknál is remek wellnessüdülésre számíthat, ráadásul pihenés közben a gyönyörű Tátra havas csúcsaiban gyönyörködhet.