Hegyvidéki pihenés két főnek

A hegyvidéki üdülés az év bármely szakában nagyszerű választás. Induljanak el kettesben, és élvezzék együtt a túrázást, a sportot és a gyönyörű kilátást!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 277 ajánlat


A friss levegőt, a gyönyörű panorámát, a jól megérdemelt frissítőket és a túrák során leküzdött kilométereket legjobban kettesben lehet élvezni. Vegye az irányt a hegyek felé partnerével vagy legjobb barátjával együtt, hogy a legjobb társaságban fedezhesse fel a természeti kincseket.

Hol várják Önöket a legjobb hegyvidéki kalandok?

A hazai hegyek is gyönyörűek, de biztosan nem tartoznak a legmagasabbak közé. Szerencsére nem kell messzire utazniuk ahhoz, hogy a hófödte hegycsúcsok látványában gyönyörködhessenek. Utazzanak el a szomszédos Szlovákiába, ahol például a Magas-Tátra olyan messze földön híres csúcsaira kapaszkodhatnak fel, mint a Gerlachfalvi-csúcs, ami 2654,4 m tengerszint feletti magasságával igazi óriásként uralja a környék látképét.

Az Osztrák Alpok szintén tökéletes hely a hegyvidéki üdüléshez. Tavasztól őszig gyönyörű, tavakkal teli vidéken barangolhatnak, télen pedig tökéletes hóviszonyok és modern síközpontok várják a látogatókat. Mindennek tetejébe pedig a híres osztrák konyha legjavát is megkóstolhatják - ki tudna ennek ellenállni?

Ha pedig legjobb barátjával indulna egy férfi kalandra, akkor szervezzék a kirándulást Csehországba, ahol nem csak a régió legfinomabb sörei várják Önöket, hanem az olyan lenyűgöző hegyvidékek is minta az Óriás- vagy az Orlicei-hegység. Idézzék fel barátságuk legszebb pillanatait nyáron túrázás vagy kerékpározás, a télen pedig sífutás vagy síelés közben.

A téli sportok szerelmesei akkor járnak a legjobban ha egy sípálya közelében található hotelben foglalnak szállást. Csak húzzák fel a síléceket a szálloda előtt, és indulhat is havas móka.