Hétvégi kirándulás csak nőknek

Itt az ideje egy igazi női kalandnak! Hagyja maga mögött a mindennapok fáradalmait, és éljen át egy szuper hétvégi kalandot édesanyjával, barátnőivel vagy kolléganőivel. Várják Önöket a legjobb fogások, a borkóstolók, az izgalmas látnivalók és a hotel wellnessrészlege.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 596 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Itt az ideje a női kalandoknak!

Mint olyan sok nő esetében, a munka mellett Önre marad a házi munka is, és még a gyerekekkel is többet foglalkozik mint a férje? Akkor eljött az ideje a pihenésnek! Most az egyszer hagyja otthon a hétköznapi teendőket, a párját és a gyerekeket is, és töltsön el egy felejthetetlen hétvégét édesanyja, barátnői vagy kolléganői társaságában. Akárkivel is indul útnak a zavartalan pihenés, az ínycsiklandozó ételek és a közösen átélt kalandok garantáltak!

Hogy merre induljanak el?

Egy igazi női kiruccanás nem lehet az igazi kitűnő borok nélkül, ezért erre az alkalomra ajánljuk a boros kirándulásokat. Meglátja, egy pohár (vagy egy üveg) finom bor mellett végre minden fontosat megbeszélhetnek.

Ha otthon a főzés mindig az ön felelősségei közé tartozik, akkor különösen élvezni fogja, ha olyan szállást választ ahol teljes ellátásban részesülnek a vendégek. Szabaduljon meg az étkezéssel kapcsolatos gondoktól, és élvezze úgy a finomságokat, hogy rengeteg energiája marad arra, hogy minden híres látnivalót megtekintsen útitársaival.

Ha viszont nem vágyik másra, csak a véget nem érő kikapcsolódásra, akkor válogasson wellness-üdüléseink között. A medencében, a szaunában vagy a pezsgőfürdőben való pihenés balzsam a léleknek!