Hétvégi pihenés a hegyekben

Egy kemény munkahét után nincs is jobb, mint elmenekülni a város nyüzsgéséből és a természetben barangolni. Töltődjön fel egy igazi hegyvidéki kirándulással.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 203 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Tiszta levegő, érintetlen természet, szikrázó erdők és gyönyörű panoráma - mindez csak Önre vár, ha meglepi magát egy hétvégi hegyvidéki kirándulással. Látogassa meg kedvenc csúcsait és erdőit, vagy fedezzen fel új helyszíneket, ahová később szívesen tér majd vissza.

Hegyvidéki kirándulás itthon és külföldön!

Bár a magyar hegyek nem tartoznak a legmagasabbak közé, így is érdemes itthon is szétnéznie, amikor a kiválasztja az úti célt. Ha az olyan hegységek mellett teszi le a voksát mint a Bükk, a Mátra vagy a Pilis, akkor a lenyűgöző természet, és a karban tartott túraútvonalak mellett egy remek wellness élményre is számíthat. Ez nem csoda, hiszen Magyarország igazi fürdő nagyhatalomnak számít, így az ország bármelyik részén jár is, biztosan található a közelben egy világszínvonalú gyógyfürdő.

De nincs ez másképp Szlovákiában sem, ahol az alacsonyabb, erdős hegyvidékek mellett az igazi hófödte hegycsúcsokat is meghódíthatja. Így ha szívesen utazna külföldre, akkor fedezze fel a Magas- és az Alacsony-Tátra legszebb kirándulóhelyeit. Ráadásul a szomszédos országban elsőosztályú síterepek is találhatóak, úgyhogy nem érdemes otthon hagynia a síléceit sem.

Ha pedig a természeten kívül a minőségi sörökért is őszintén rajong, akkor Csehországban a helye, ahol az Óriás-hegység számít a kirándulók kedvencének. Ez sem véletlen, hiszen itt található a legmagasabb cseh hegy, a Sněžka. Az Óriás-hegység Nemzeti Park természeti csodái pedig messze földön híresek. És ha már erre jár, érdemes átkelnie a határon, hogy a Óriás-hegység lengyel részét található gleccsertavakat, vízeséseket és bájos hegyi városokat is megismerhesse.

Ha pedig az Ausztria területének 60%-át kitevő Alpokat választja, akkor a kiruccanás alatt zöld völgyekbe ereszkedő hegygerinceket, a világ fölé tornyosuló hegycsúcsokat és a legszebb alpesi falvakat fedezheti fel.