Májusi ünnepek idején

Május elseje idén egy szerdai napra esik, így ha 2 nap szabadságot kiveszünk, egy 5 napos hosszú hétvégével ajándékozhatjuk meg magunkat. A pünkösdi ünnepek május 19-20-a, ahol ha egy nap szabadságot használunk fel, akkor egy 4 napos pihenés várhat ránk. Ha nyugodtan és tömegek nélkül szeretné eltölteni a májusi ünnepeket, akkor tervezze meg előre ezt az időszakot, ráadásul a több napos szünetnek köszönhetően egy messzebb helyszínt is választhat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat


Ha jól megfontoljuk, hogy hogyan is töltjük a májusi munkaszüneti napokat, akkor a két szabadnapból akár 5 nap pihenést is kihozhatunk. Több száz változatos üdülést kínálunk a sportok szerelmeseinek és a pihenés szerelmeseinek egyaránt. Hová is menjünk?

Hová menjen a májusi ünnepek alatt?

A tavasz már javában tart, a látnivalók megnyitják kapuikat a látogatók előtt, és nekünk már mindenképpen szükségünk van egy kis szünetre a munkából. Hozza ki a legtöbbet a májusi szabadnapokból, és tapasztaljon meg olyan élményeket, amelyeket otthon nem tapasztalhat meg. Lehet, hogy itt az idő a cseh városok felfedezésére vagy az ausztriai természetben való kikapcsolódásra.

Ha mindig is a bakancslistáján volt Csehország meglátogatása, akkor látogasson el a híres morva vidékre és fedezze fel a csodálatos természetet, az érdekes történelmi emlékeket, ráadásul nagyszerű szálláshelyeket talál majd, amelyek lehetővé teszik, hogy felfedezze Csehország egy másik részét. Fedezze fel a leghíresebb hegyeket, mint például a Jeseník-hegységet, a Šumavat vagy a Sas-hegységet, ahol megcsodálhatja a megújuló buja tavaszi tájat. A tavaszi ünnepségekért látogasson el a mesés Prágába, ahol rengeteg kulturális eseményt tartanak.

De felfedezheti, hogy mit kínálnak szomszédaink. Lengyelország, Szlovákia vagy Ausztria számtalan vonzó helyet kínál a pihenni és kikapcsolódni vágyóknak. A külföldi hegyek, gyógyfürdők és történelmi városok könnyen elérhetőek, így csak válassza ki álmai nyaralását, és induljon el az Ön májusi kalandjára.