Romantikus hétvége Csehországban pároknak

Itt az ideje, hogy Ön és kedvese eltöltsenek egy romantikus hétvégét, ahol csak egymással kell foglalkozniuk. Szánjanak egy kis időt egymásra és élvezzék a kettesben töltött felejthetetlen pillanatokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 524 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Szeretek visszajárni a Chata Koliesko-ba, különleges hangulata és érdekes története van. Ez egy családi panzió, amely generációról generációra szállt, és a múltban még le is égett. Szeretem, hogy télen egyenesen kisétálhatok az ajtón sícipőben, nyáron pedig remek kiindulópont a túrázáshoz. A séf itt maga a tulajdonos, Kšiňan úr, aki nagyon jól főz. A Kolieskóban ettem a legjobb sült bordát életemben. A tulajdonos és a személyzet kedvessége igazi családi légkört teremt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Úgy érzi, hogy a hétköznapokon alig tölt időt párjával? Kárpótolja kedvesét, és vigye el egy felejthetetlen romantikus hétvégére, amely során nagyszerű élményekben lehet részük.

Hova vigye el kedvesét egy ilyen romantikus hétvégére?

A szerelmespárok nagy kedvence Karlovy Vary. A kellemes fürdőhelyi hangulat, a gyönyörű oszlopcsarnokok és a sok festői kis utca tökéletes helyszínt teremt egy szerelmes hétvégéhez. Egy másik varázslatos hely Prága, amelynek romantikus utcáit a világ minden tájáról látogatják a párok. Ha mindig is vágytak Lengyelországba, Krakkó meglátogatását, amelynek festői óvárosa számos kiváló étteremmel és kávézóval ejti rabul a romantika szerelmeseit.

Ha a közös időtöltés során úgy szeretnék érezni magukat, mintha csak egy mesébe csöppentek volna, válasszanak egy kastélyhotelt, ahol úgy gondoskodnak majd Önökről, mint a tündérmesében. Ha kedvesével a pihenés szerelmesei, akkor válasszanak korlátlan wellnessel rendelkező szállást ahol kedvükre pihenhetnek.