Szállások Csehországban két fő részére

Mindig is szerette volna felfedezni a cseh hegyek, csillogó tavak és mesebeli kastélyok világát. Vigye el kedvesét, barátját vagy anyukáját egy két fős csehországi utazásra és fedezzék fel együtt ezt a mesevilágot.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 272 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Utazzon el a mesébe illő Csehországba, és látogasson el az 560 kastély, a 250 vízipark, a 70 vízesés vagy a 25 sziklaváros egyikébe. A cseh látnivalók csak Önre várnak.

Mit tapasztalhat meg egy csehországi kikapcsolódás során?

Fedezze fel a Cseh hegyeket. A helyi hegyek végtelen túrákat, tökéletesen kijelölt ösvényeket és kényelmes szálláshelyeket kínálnak. Irány az Óriás-hegység, és hódítsa meg a legmagasabb cseh csúcsokat. A Šumavában illatos erdők és rétek, varázslatos völgyek és egyedülálló tőzeglápok várják. Vagy ellátogathat a Beszkidekbe, ha inkább a népi építészet kincseivel tarkított táj csábítja. Télen ne felejtse el magával vinni síléceit, amelyeket számos nagyszerű cseh síterepen használhat.

A víz szerelmeseit a számos nagyszerű aquapark és a világhírű gyógyfürdők termálvíze örvendezteti meg. Az úgynevezett cseh fürdőháromszög valamennyi városa - Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad garantálja a nagyszerű kikapcsolódást. Kellemes pihenést azonban akkor is élvezhet, ha nem valamelyik fürdőhelyre tart. Csak válasszon olyan szállást, amelyik wellness-hozzáféréssel rendelkezik, és élvezze a jól megérdemelt testi és lelki feltöltődést a kirándulások után közvetlenül a szállodában.

Mindig is vágyott Karlovy Varyba, de nem tudja, hogy hol is kezdje a nevezetességek felfedezését? Olvassa el Egy hétvége Karlovy Varyban blogunkat és inspirálódjon.