Szállások Szlovákiában két fő részére

Szeretne külföldre menni kedvesével, legjobb barátjával vagy egy családtagjával, de nem szeretne túl messzire utazni? Akkor a kettesben eltöltött szlovákiai nyaralás remek lehetőség az Ön számára. Magas hegycsúcsok, kristálytiszta tavak és kényeztető kikapcsolódás várja a termálfürdőkben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 113 ajánlat


A kikapcsolódással és élményekkel teli üdülést a legjobb megosztani egy olyan személlyel, aki közel áll hozzánk. Irány Szlovákia egy csajos kiruccanásra, egy családi kikapcsolódásra a hegyekben, vagy egy romantikus kiruccanásra kedvesével. Szlovákia tökéletes egy kirándulásokkal teli wellness pihenésre.

Élvezze a felejthetetlen, kétszemélyes szlovákiai tartózkodást!

Szlovákia ideális úti cél egy nyaraláshoz minden évszakban. A nyári hónapokban rengeteg napsütéses napot, frissítő fagylaltot és tökéletesen hűtött koktélokat kortyolhat. Az uszodák, termálfürdők és az aquaparkok szintén remek vízi szórakozást nyújtanak. Ne felejtse el fürdőruháját is magával hozni, és látogasson el egy szlovákiai kikapcsolódásra, például Bellegszencse, Pat vagy Liptó vízi parkjaiba, például a Tatralandia vagy a Besenyőfalvi aquaparkba.

Télen tökéletesen karbantartott sípályák várják a téli sport szerelmeseit, nemcsak a méltán népszerű Magas-Tátrában, hanem az Alacsony-Tátrában is. A síeléssel és a hóban való gyönyörködéssel töltött nap után pihenje ki magát és töltődjön fel testileg és lelkileg is egy wellness-részleggel rendelkező szállodában. Ha fokozná a kényeztetést, kedvesével a szaunában vagy hegyekre néző pezsgőfürdőben is pihenhet.