Wellness pihenés Bécsben

Látogasson el Bécsbe és merüljön el a történelemben, építészetben és kultúrában gazdag városban. Akár egy romantikus hétvégét tervez kettesben, akár családi nyaralást, egy minőségi gyógyfürdőben is élvezheti a kikapcsolódást. Válasszon egy wellness kikapcsolódást ebben az európai fővárosban.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Bécs egy lüktető metropolisz, gazdag kulturális élettel, történelmi és művészeti örökséggel és sok más szépséggel, amely biztosan leveszi majd a lábáról. Wellness pihenése során élvezheti a gazdag gasztronómiát, a művészetet és a látnivalókat, itt tényleg mindenki számára van valami.

Wellness, látnivalók és gasztronómiai élmények Bécsben

Bécsbe utazik, hogy megnézze a látnivalókat? Ne hagyja ki a Schönbrunni kastélyt és annak gyönyörű kertjeit, üvegházait és állatkertjét. Nézze meg a Stephansplatz téri dómot vagy a Hofburg kastélyt, az osztrák uralkodók egykori rezidenciáját. A barokk Michaelplatz tér vagy a Bécsi Városháza szintén érdekes látnivaló. A modernebb kulturális nevezetességek közül a Modern Művészeti Múzeum vagy a Leopold Múzeum látogatását ajánljuk.

Gyerekekkel tervezi a nyaralást? Akkor mindenképpen szakítson időt a Práter Vidámpark meglátogatására, ahol nemcsak a legendás Óriáskerék, hanem hullámvasutak, körhinták és más attrakciók is várják. A gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fogják a Bécsi termálfürdő látogatását, ahol 26 medence és szaunavilág várja a vendégeket. Válasszon saját wellness-részleggel rendelkező szállást, ahol a szaunában vagy a pezsgőfürdőben is kényeztetheti magát.

Mi várja még Bécsben? Mindenképpen meg kell kóstolnia a híres Sacher-tortát és az igazi bécsi kávét. A húsimádók iodáig lesznek a hagyományos wiener schnitzel-től, elvégre a kalóriákat nem számoljuk a nyaralás alatt. Télen a fő attrakció a karácsonyi vásárok, amelyeket számos téren megtalál a városban, ahol forró puncsot és frissen sütött finomságokat kínálnak.