Wellness pihenés Boroszlóban

Fedezze fel Lengyelország egyik legszebb és egyik legrégebbi városát.Látogassa meg a történelmi gyöngyszemeket, hangulatos utcákat és romantikus sarkokat, ahol kávézók, bárok és éttermek, valamint érdekes múzeumok és galériák várják majd. Válasszon egy boroszlói wellness-üdülést, és kényeztesse magát a pezsgőfürdőben, vagy lazítson a szaunában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Boroszló gyönyörű történelmi városa az Odera folyó partján fekszik. Látogasson el ebbe történelmi emlékművekkel és kulturális látnivalókkal teli városba és élvezze a városban tett kellemes sétákat üldögéljen a hangulatos kávézókban és nem utolsósorban pihenjen szállodája wellness-részlegében.

Wellness üdülés Boroszlóban - pihenés a lenyűgöző építészet hátterében

A történelem és az építészet szerelmesei különösen élvezni fogják a várost. A sok gyönyörű épület azonban, amelyek közül néhány büszkén szerepel az UNESCO listáján, akkor is elvarázsolja majd, ha laikus. Lélegezze be a varázslatos hangulatot, amely áthatja a város utcáit, megkóstolhatja a finom regionális ételeket, és sétálhat a virágzó parkokban. Az itteni hangulatot átjárja a romantika, így ideális célpontja egy szerelmes kikapcsolódásnak is.

Válasszon olyan wellness-üdülést, amely megfelel az elvárásainak. Az üdülése még jobb lesz, ha olyan szállást választ, ahol az ellátás is a csomagtartalom része, így közvetlenül a szállásán ízletes ételekkel kényeztetheti magát. Kínálatunkban félpanziós, teljes ellátás vagy bőséges reggeli áll rendelkezésre, hogy a napot energiával feltöltve kezdhesse. Ha mindehhez hozzáadjuk a mesés wellnesst, akkor az már csak hab a tortán.

És hogy mit érdemes megnézni Boroszlóban? Ne hagyja ki a Keresztelő Szent János székesegyházat, amely a történelmi központot uralja. Sétáljon egyet a Rynek utcán, és fedezze fel a történelmi piacteret, amely varázslatos hangulatáról, üvegszökőkútjáról és utcazenészeiről ismert. Látogasson el a Százéves Csarnokba, a városházára vagy a helyi állatkertbe.