Wellness pihenés Esztergomban

Pihenjen a Duna partján, a csodálatos esztergomi bazilika árnyékában. Fedezze fel ennek a csodaszép történelmi városnak a gazdag múltját, vagy látogasson át könnyedén Szlovákiába.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Esztergom történelmi városának egyik fő látványossága a bazilika, illetve a csodás Aquasziget fürdő. Lazítson egy kicsit és szakadjon ki a mindennapokból, egy esztergomi wellness pihenés során.

Miért érdemes Esztergomba látogatni?

Esztergom számtalan csodás lehetőséget kínál a pihenésre és a szórakozásra is egyaránt. A híres Aquasziget fürdő Magyarország egyik legmodernebb fürdőkomplexuma. A vendégek kényelmét élményfürdő, wellness világ fitness terem, szaunák és masszázsok biztosítják.

Biztosan nem fog unatkozni, hiszen az élményfürdőben pihenő- élmény és gyermekmedence várja a kikapcsolódni vágyókat. Emellett a nyári időszakban a külső strand részen hullámfürdő, élmény és gyermekmedence is várja a vendégeket, A gyerekek a vízicsúszdákon is lecsúszhatnak. Próbálja ki a szaunákat is, illetve a wellness világban elérhető csodás masszázsokat és pezsgőfürdőt.

Érdemes szétnézni a belvárosban is, a Dunakanyar csodás természeti környezete mellett ellátogathat a Várhegyre, ahol a bazilika és a Királyi vár található. A Mária Valéria hídon átsétálhat akár Szlovákiába is.