Wellness pihenés Komáromban

Ha egy kellemes pihenőhelyet keres, Komárom városa megfelelő helyszín lesz ehhez. Ez a romantikus szlovákiai város, amely az ország déli részén található, mindent kínál, amit egy idilli nyaralástól elvárhat. Egész évben pihenhet a termálfürdőben, ahol rengeteg szórakozás, kényeztetés és finom ételek várják. Szóval ragadjon fürdőruhát és induljon el Komárom városába egy wellness-üdülésre.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Komárom városa tele van napsütéssel, pozitív emberekkel és történelmi emlékekkel. A déli város különösen hatalmas termálfürdőjével nyeri el a turisták szívét, amely az egész környékről vonzza ide a látogatókat. Válasszon wellness üdülést Komáromban és zavartalanul élvezheti a pihenést szeretteivel.

Wellness kikapcsolódás Komáromban

Termálparadicsom Dél-Szlovákiában - így is nevezhetnénk Komáromot. A helyi uszodában az év bármely szakában élvezheti a vízi szórakozást. Itt minden generáció jól fogja érezni magát. Amíg a gyerekek a csúszdákkal és vízicsúszdákkal felszerelt úszómedencékben játszanak, addig a felnőttek a pezsgőfürdőben, vagy a fűtött szauna nyugalmát élvezhetik. A fiatalok és az idősebbek egyaránt élvezni fogják a festői városkában tett sétákat, valamint a környező kulturális és természeti látnivalókat felkereső kirándulásokat.

Értékelni fogja a közvetlenül a gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodákat is, így csak néhány lépésre van a szálláshelyétől a pihenéshez, amit fürdőköpenyben és papucsban is megtehet. De a kényelem itt még nem ér véget. Válasszon teljes ellátás, félpanziós és bőséges kontinentális reggelis csomag közül, ízlésének megfelelően. Még mindig tudjuk fokozni. Kényeztesse magát egy masszázzsal, vagy kezeléssel, és bízza magát profik kezei közé. Nézzen szét a személyesen ellenőrzött szállásaink között, így garantáltan kifogástalan minőségű szállásban pihenhet.

Komárom városa, többet kínál, mint csak egy termálfürdő. Magát a várost is élvezni fogja, a történelmi látnivalókat, valamint a nyüzsgő nappali és éjszakai szórakozást az utcákon. Séta közben ne hagyja ki az Európa udvarának vagy a Komáromi várnak a meglátogatását sem. A Dunán átívelő Erzsébet hídon átkelhet Magyarországra is. A fürdők és műemlékek mellett múzeumokat és galériákat is meglátogathat.