Wellness szállások a Szlovák Paradicsomban

Mély kanyonok, lenyűgöző vízesések és meredek szakadékok. A Szlovák Paradicsomban minden évszakban megtalálja amit keres - pihentető és aktív pihenés, szokatlan élmények az egyedülálló természetben és UNESCO műemlékek - várják. Válassza a wellness üdülést a Szlovák Paradicsomban, az egyik legszebb településen, és kényeztesse magát a jól megérdemelt pihenéssel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Ha a paradicsomba vezető utat keresi, akkor nem is kell olyan messzire mennie. A szomszédos Szlovákiában megtalálja. A helyi táj egyedi jellegének köszönhetően, amelyet kanyonok, barlangok és lenyűgöző vízesések jellemeznek, szórakozásban biztosan nincs hiány. Létrák és gyaloghidak százai teszik lehetővé, hogy nehéz terepviszonyok között lévő helyekre is eljusson, így tényleg minden sarkon kaland várja majd. Azonban minden kalandornak szüksége van néha egy kis pihenésre, és pontosan ezt kínálják a wellness üdülések a Szlovák Paradicsomban.

Wellness üdülés a Szlovák Paradicsomban

A Szlovák Paradicsom régió a gyermekes családok, szerelmes párok vagy sportolók számára kedvelt úti cél. A gyermekes családok kellemes túraútvonalakat járhatnak be, a szerelmespárok felfedezhetik a környező várakat és kastélyokat, a sportolók pedig a szabadtéri hegymászás lehetőségét vagy a vízesések mentén vezető létrákon hódíthatják meg a nehezebb terepeket.

Rengeteg lehetőség kínálkozik természeti és kulturális kirándulásokra, valamint korlátlan wellness élményekre. Napközben barangoljon a mély erdőkben, majd hazatérve pihenjen a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Hogy biztosan ne maradjon le a tökéletes wellness üdülésről, válasszon félpanziós vagy teljes ellátást kínáló szállást, amely kellő energiával feltölti majd.

És hogy hová érdemes kirándulni? A környéken számos érdekes hely található, ahová ellátogathat. Az első számú az UNESCO listáján szereplő Dobsinai jégbarlang, a Zsigrai Szentlélek templom vagy Lőcse városa szintén szerepel a világörökségi listán. Igló és a fenséges Szepesi vár is megér egy látogatást. Ne hagyja ki a Sólyom-völgy vagy a Stratenský kaňon tanösvény meglátogatását sem.