Hétvégi pihenés Prágában

A cseh főváros kivételes látnivalóival, kulturális nevezetességeivel, kiváló éttermeivel és remek vásárlási lehetőségeivel vonzza ide a látogatókat. Töltsön el egy felejthetetlen hétvégét Prágában!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 23 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


A cseh főváros mindenkinek kínál valamit. Festői központja szűk utcákkal és világraszóló műemlékekkel, számos híres színházzal, galériával és múzeummal, a világ minden konyhájának éttermeinek sokaságával és remek vásárlási lehetőségekkel várja. Töltsön el egy hétvégét Prágában és használja ki a végtelen lehetőségeket.

Az eldugott kis zugok és a rengeteg park és zöldövezet miatt Prága tökéletes hely egy romantikus kiruccanásra. Napközben felfedezheti a főváros szépségeit, vagy kulturális élményekben lehet része. Utána pedig töltse fel energiáját a híres éttermekben.

A világ más fővárosaihoz képest Prága viszonylag kicsi, így a látnivalók közötti távolságok nem nagyok, és tömegközlekedéssel minden könnyen megközelíthető. Ennek ellenére egy egész napos városnézés után valószínűleg szeretné kipihenni a fáradalmait Este a wellnessben szeretne majd pihenni. Másnap pedig újjászületve indulhat újra útnak Prága további varázslatos helyszíneinek felfedezésére-

Mint más nagyvárosokban, itt is nagy a forgalom, és kevés a parkolóhely. Ha tehát autóval utazik a fővárosba, értékelni fogja, azokat a szállásokat, ahol az ingyenes parkolás a csomag része.