Wellness pihenés a Lednice-valticei kultúrtájnál

Csodálja meg a lenyűgöző kulturális emlékműveket Lednice-Valtice térségében. A két gyönyörű kastély mellett számos más történelmi gyöngyszemet és természeti látnivalót is felfedezhet. Válassza a Lednice és Valtice környéki wellness-üdülést, és hagyja maga mögött a stresszt és a gondokat egy olyan tájkomplexumban, amelyhez fogható nincs még egy a világon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


A Lednice-Valtice kultúrtáj környéke felülmúlja majd a kulturális élményekkel teli csodálatos nyaralásra vonatkozó elvárásait. Megcsodálhatja a két gyönyörű mesebeli kastélyt a gótikus Lednicei és a barokk Valticei kastélyt. A két kastélyt egy hatalmas, 300 km²-es tájvédelmi park köti össze. Nem csoda, hogy ez az egyedülálló terület az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Ha egy wellness kikapcsolódást választ, az már csak hab lesz a tortán.

Wellness pihenés Lednice-valtice területén

A környéken számos más építészetileg és történelmileg érdekes épületet is felfedezhet, érdemes megemlíteni az Apolló templomát, a Belvedere, a Border kastély vagy a Jan kastély. Olyan egyedülálló természeti látnivalókban is gyönyörködhet, mint a Kutnar-tó vagy a František-tó. A Lednice-Valtice környéke kompromisszumot jelent a természetjárás és a kultúra között, mindenből kínál egy kicsit. Ezt a gyöngyszemet semmiképpen sem szabad kihagynia, ha Dél-Morvaországban barangol.

Ha idilli helyet keres egy wellness-üdülésre, Lednice és Valtice kiváló választás lehet az Ön számára. Ha a korlátlan wellness pihenést választja, addig pihenhet majd a pezsgőfürdőben, vagy a szaunában, ameddig csak akar. Ha további vizes élményekre vágyik, akkor válasszon úszómedencés szállodát, ahol nyáron a kültéri, télen a beltéri medencében pancsolhat.

Hogy igazán gondtalan legyen az üdülése, válassza a félpanziós, vagy a teljes ellátást és kényeztesse ízlelőbimbóit közvetlenül a szállodában. Ha szeretne biztosra menni, nézzen szét a Személyesen ellenőrzött címkével ellátott szállások közül, amelyeket a Travelking csapatának egyik tagja személyesen ellenőrzött és minőségileg kifogástalannak ítélte meg.