Wellness pihenés Pozsonyban

Végtelen látnivalók, kulturális események és hangulatos kávézók. Szlovákia fővárosában családjával és szeretteivel együtt tökéletes kikapcsolódásban lehet része. Rengeteg izgalmas élmény, ízletes szlovák konyha, és végül egy olyan wellness-üdülés, amely még a legszomorúbb arcra is mosolyt csalhat. Menjen hát, és fedezze fel szomszédaink kultúráját.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


A festői Pozsony nem tartozik a legnagyobb fővárosok közé, de számtalan lehetőséget kínál aktív és pihentető tevékenységekre. Sétáljon romantikus utcáin, kóstolja meg az édes finomságokat egy hangulatos kávézóban, vagy kortyoljon el egy finom pohár fehérbort egy kellemes borozóban. Ha egy wellness üdülést választja Pozsonyban, akkor egy privát pezsgőfürdőben is élvezheti a kényeztető pihenést.

Wellness, látnivalók, gasztronómia és még sok más vár Önre Pozsonyban.

Válasszon pozsonyi wellness ajánlataink közül, és kényeztesse magát a megérdemelt pihenéssel. Ha romantikus kikapcsolódásra vágyik, kényeztesse magát a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. A korlátlan wellness lehetősége is igen csábító. Ha pedig megszakítaná a pihenést, kellemes sétákat tehet a városban. Ha igazán tökéletessé szeretné tenni tartózkodását, válasszon félpanziós vagy a bőséges reggeli ellátást tartalmazó csomagjaink közül.

Ha a szlovák fővárosba látogat, semmiképpen sem szabad kihagynia egy sétát a történelmi belvárosban. Kezdje a Szent Mihály toronynál és folytathatja útját a Korze a Michalska utcában. Pozsony szívében számos látnivalót is felfedezhet, mint például a Kék templomot, a Pozsonyi Vigadót és a Szlovák Nemzeti Színház épületét.

Ellátogathat a Slavín Háborús Emlékműhöz, vagy a Duna feletti hídon található UFO étterembe is. A hab a tortán a Pozsonyi vár lesz, amely kívülről és belülről is teljesen elvarázsolja majd. Belsejében egy érdekes kiállítást tekinthet meg a szlovák történelemről, a kávézóba egy kellemes kávéra is beülhet, a toronyból pedig egész Pozsonyra mesés kilátás nyílik.