Wellness üdülés Árván

Látogasson el a szlovákiai Árvára, ahol egy helyen az összes vonzó szlovákiai helyszínt megtalálja. A Kis-Fátra, a Chočské hegység vagy a Nyugati-Tátra hegyei is itt találkoznak. Történelmi emlékek, festői tájak, aktív és pihentető kikapcsolódási lehetőségek - egyszóval itt mindent megtalál, amit egy tökéletes nyaralástól elvár. Válasszon wellness kikapcsolódást Árván és fedezze fel Szlovákia egyik leglátogatottabb régióját.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Ha egy idilli helyet keres a pihenéshez és a látnivalók felfedezéshez, akkor a szlovákiai Árva felé vegye az irányt. A település a cseh és a lengyel határ közelében, Észak-Szlovákiában található. Itt találja az összes vonzó turisztikai területet, - a Kis-Fátrát, a Chočské hegyet vagy a Nyugati-Tátrát. Itt túrázhat vagy síelhet. Ezen felül rengeteg látnivalót is felfedezhet. Mindezt egy árvai wellness üdülés közben.

Wellness üdülés Árván - belépőjegy a varázslatos természetbe

Miért érdemes ellátogatni Árvára? A települést gyönyörű, festői természet veszi körül, ahol bármikor tehet az ember egy kellemes sétát. Mindent megtalál itt, amit csak egy zavartalan pihenéshez eltud képzelni. Privát pezsgőfürdő, finn szauna vagy a szálloda úszómedencéje , amely termálvízzel kényezteti majd. Ellátogathat a közeli aquaparkokba is, ahol az egész család a gyerekekkel együtt remekül szórakozhat. Az Alsókubinban található AquaRelax termálfürdő mindenképpen megér egy látogatást.

Árva azért is népszerű úti cél a turisták körében, mert egész évben sok szórakozást kínál. Míg nyáron rengeteg túra- és kerékpárút áll rendelkezésre, télen a híres síközpontok nyújtotta előnyöket használhatja ki. Érdemes ellátogatni az ORAVA SNOW vagy a Kubínska Hoľa síközpontokba. Az extra szolgáltatások közül a sítároló vagy az ingyenes parkolás már csak hab lesz a tortán.

A régió legnagyobb látványossága a híres Árvai víztározó, amely remek hely a nyári kikapcsolódásra. Megmártózhat, részt vehet egy sétahajókázáson, vagy kipróbálhatja az vízisportok egyikét. Érdemes ellátogatni Árva várába is, amely Szlovákia egyik legszebbje. Nem szabad kihagyni az Erdőtka tanösvényt és a helyi erdei kisvasutat sem.