Szállások 25 000 Ft alatt

Pihenés extra olcsón? Nem probléma. Válasszon a legalacsonyabb árú szállások közül, és ne költsön többet 25 000 Ft-nál. Higgye el, hogy ekkora összegből is csodás élményekben lehet része, gyógyfürdőzéssel, kirándulással és szuper programokkal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Megígérjük, hogy nem kell bankot rabolnia ahhoz, hogy egy kiváló utazásban legyen része. A jó hír az, hogy a pénztárca kímélő nyaralás nem egyenlő a rossz nyaralással. Bebizonyítjuk, hogy 25 000 forint alatti költségvetésből is felejthetetlen élményeket szerezhet.

Természetközeli szállások 25 000 forint alatt

A legbarátibb áron egy kempingben szállhat meg. A kempingezésnek mindenképpen megvan a maga varázsa - a természet közepén ébredni, közel a legjobb túraútvonalakhoz. De természetesen a kempingezés nem mindenkinek való. Választhat egy vidéki panziót is, vagy megszállhat egy mesébe illő kis faházban.

Wellness pihenés 25 000 forint alatt

Ez nem mese, akár 25 000 Ft alatt is élvezheti a pihenést és a kikapcsolódást egy wellness hotelben. Szálljon meg egy éjszakát egy kétszemélyes szobában, és élvezze az ingyenes belépést a wellness részlegbe. Pihenjen egy kellemes pezsgőfürdőben, vagy szaunában.

Városi szállások 25 000 forint alatt

Átutazik egy városon és szeretne egy kicsit körülnézni, pihenni éjszaka? Erre is tökéletes a 25 000 Ft alatti szállások kategória. A panziókban vagy a kisebb szállodákban elfogadható áron találhat szállást. Fedezze fel a emlékműveket, látogasson el múzeumokba és galériákba, kóstolja meg a helyi kulináris különlegességeket és barangoljon a festői utcákon.

Ha akár egy picit többet is áldozna pihenésére, tekintse meg a szállások 40 000 Ft-ig, vagy a szállások 60 000 Ft-ig kategóriákat is.