Szállások 40 000 Ft alatt

Legyen része egy csodás pihenésben 40 000 Ft alatt! Mi gondolunk azokra is akik nem szeretnének sokat költeni az utazásukra, vagy csak egy gyors kiruccanásra vágynak. Széles kínlatunkból biztosan megtalálja majd az Önnek legjobban megfelelő szállást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 169 ajánlat


Megígérjük, hogy nem kell bankot rabolnia ahhoz, hogy egy kiváló utazásban legyen része. Bebizonyítjuk, hogy 40 000 forint alatti költségvetésből is felejthetetlen élményeket szerezhet.

Természetközeli szállások 40 000 forint alatt

Választhat egy vidéki panziót, vagy megszállhat egy mesébe illő kis faházban a természet lágy ölén. Látogasson el a hegyekbe, ahol minden reggel lélegzetelállító panorámára ébredhet. Nem érdemes otthon hagynia a túrabotokat, vagy a síléceket sem, a környező természet felfedezéséhez.

Wellness pihenés 40 000 forint alatt

Ez nem mese, akár 40 000 Ft alatt is élvezheti a pihenést és a kikapcsolódást egy wellness hotelben. Szálljon meg egy kényelmes kétszemélyes szobában, és élvezze az ingyenes belépést a wellness részlegbe. Pihenjen egy kellemes pezsgőfürdőben, vagy szaunában.

Városi szállások 40 000 forint alatt

Hazánkban látogassa meg a legjobb fürdővárosokat, vagy sétáljon egyet a főváros csodás épületei között. Látogasson el Csehországba és fedezze fel Prága, Brno, vagy Karlovy Vary történelmi városát. Lengyelországban olyan mesés helyek várják, mint Krakkó, Zakopane, vagy a Bélai-Havasok. Fedezze fel az emlékműveket, látogasson el múzeumokba és galériákba, kóstolja meg a helyi kulináris különlegességeket és barangoljon a festői utcákon.

Ha akár egy picit többet is áldozna pihenésére, tekintse meg a szállások 50 000 Ft-ig, vagy a szállások 60 000 Ft-ig kategóriákat is.